Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR-chef - Foyen Advokatfima

Foyen advokatfirma söker en HR-chef som ska vara med att utveckla verksamheten genom humankapitalet.

Foyen är en advokatfirma som redan vid starten 1987 mejslade ut tre grundpelare för verksamheten: branschfokus, affärsförståelse samt en absolut spetskompetens inom verksamhet i både Sverige och Norge, med cirka 100 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun, samt ytterligare cirka 80 i Oslo.

Foyens huvudområden är bygg- och fastighetsbranschen, teknikintensiv industri, gruv- och skogsnäring, offentliga affärer, energisektorn, miljöområdet samt branschöverskridande affärsjuridik.

Foyen rankas som nr 1 inom Energi och nr 2 inom Entreprenad av Legal 500 i deras senaste utvärdering av svenska advokatbyråer. Utöver ”Top Tier Firm” rankingen är Foyen också högt rankade inom miljö och offentlig upphandling samt rekommenderade inom IT och telekom, fastighet, corporate commercial och M&A.: branschfokus, a

VD för Foyen är Linnéa Djursén. Foyen är partnerägt.

Vill du vara med på Foyens spännande resa och vidareutveckla verksamheten och göra Foyen till en ännu mer attraktiv och modern arbetsplats?

Detta är en viktig nyckelroll där du kommer att vara en del av Foyens ledningsgrupp och tillsammans med VD och partners utveckla Foyen till en modern och spännande arbetsplats.

Du har som uppgift att utveckla organisationen och medarbetare på alla Foyens kontor. Du kommer att jobba med att säkra Foyens talangpool och stärka Foyens arbetsvarumärke. Du kommer att jobba som chefsstöd och utveckla ledarskapet och andra HR-processer både operativ och strategiskt. Rollen kommer innebära chefskap för 6 personer inom affärsstödet.

Utmaningen

Foyen befinner sig i en spännande tillväxtfas där rekrytering av nya medarbetare är avgörande men också där en god arbetsmiljö där utveckling av befintliga medarbetare är central för att man ska trivas och utvecklas och stanna länge på Foyen. Att ha ett gott HR-stöd för verksamheten med fokus på ledarskap och utveckling blir en av de avgörande faktorerna för att lyckas.

Din bakgrund/profil

  • Du har jobbat brett inom HR
  • Du har chefserfarenhet
  • Du har ett strukturerat arbetssätt kopplat till god struktur, detaljseende och noggrannhet
  • Erfarenhet av att ha arbetat med ledarutveckling
  • Du är ödmjuk, jordnära och kan prata med alla typer av människor
  • Du är energisk, rak och tydlig
  • Erfarenhet av konsultverksamhet eller advokatbyrå är meriterande

Är du den vi söker?

Det är viktigt att du trivs i en konsultverksamhet med högt tempo. Är du affärsdriven, en god kommunikatör och trivs i rollen som ”spindeln i nätet” kan du vara den vi söker. Foyen växer så det är ett högt tempo och organisationen präglas av energi och professionalitet.

Att jobba på Foyen

Foyen är inte klara och kommer sannolikt aldrig att bli det. För om man som medarbetarna på Foyen har en ambition att vara en dynamisk arbetsplats – progressiv och modern – så är kontinuerlig utveckling den enda vägen fram.

Foyen satsar mycket på utbildning i ledarskap, men också i medarbetarskap – den personliga utvecklingen är vital för vägen framåt. Därför får du ett eget ansvar för den, med Foyen som stöd. Här blir du ingen liten kugge i ett stort maskineri – på Foyen kommer man att lyssna på dig från din första dag och räknar med att du gör detsamma. Det är det som har skapat den jordnära miljö som företaget har idag, där ingen behöver huka sig för att taket är för lågt.

Foyen arbetar kontinuerligt med viktiga områden som jämlikhet, mångfald samt CSR – Corporate Social Responsibility.

Övrigt

Tjänsten är på heltid med placering på huvudkontoret i Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar Foyen med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Madeleine Rundgren på 0765454022 eller researchkonsult Josefin Cohen på 0735437471. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.