Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärschef/Chief business officer - Skåne Care AB

Skåne Care är ett av Region Skåne helägt bolag och ingår i södra Sveriges offentliga hälso- och sjukvårdssektor. Bolaget erbjuder svensk sjukvårdsexpertis och medicinska tjänster till internationella kunder. Skånes universitetssjukhus leder vårt nätverk av av 10 sjukhus och över 100 vårdcentraler. Det finns runt 30 000 läkare, sjuksköterskor och annan vårdpersonal som ger vård till Skånes 1.4 miljoner invånare.

Vi erbjuder internationella kunder:

  • Kompetens om hur man organiserar och effektiviserar vård av högsta kvalitet. Svensk sjukvård är topprankad och den ”svenska modellen” är välkänd internationellt
  • Skräddarsydda lösningar för ministerier, sjukhus och vårdgivare
  • Avancerade utbildningstjänster inom hälsoområdet
  • Högspecialiserad vård till vissa patientgrupper

Läs mer om oss på www.skanecare.com

Vill du vara med och bidra till att förändra den svenska sjukvården i en kommersiell och internationell roll?

Rollen – övergripande

Som Affärschef på Skåne Care har du det övergripande ansvaret för att stärka och växa befintlig affär samt identifiera och utveckla nya affärer. Detta innebär komplex försäljning av skräddarsydda tjänster och förhandling med internationella kunder på en strategisk nivå. Det innebär även att säkra leveranskapaciteten, detta i samarbete med kollegor inom Skåne Care.

Vi letar efter dig som ser möjligheten och utmaningarna i att kombinera det kommersiella och det offentliga i en roll som bidrar till att driva utvecklingen i Skåne framåt och positionera skånsk sjukvård i världen!

Affärschefen ansvarar för att säkra företagets affärer och tillväxt ur ett affärsperspektiv.
Affärschefen rapporterar till VD samt har en viktig strategisk roll i företagets ledningsgrupp.

Din bakgrund

Du har akademisk examen och gedigen kunskap och erfarenhet av internationell försäljning av kvalificerade tjänster eller produkter, där försäljningen lett fram till samarbeten som regleras i avtal. Vi söker en driven affärsman eller kvinna med god avtalsvana och som kan, tillsammans med jurister, översätta affärsmöjligheter till fungerande och praktiska långsiktiga avtal. Intresse och erfarenhet av kulturella förhållanden och förutsättningar för affärer i främst Asien (Mellan Östern och Kina i dagsläget) helst också med ett aktuellt nätverk.

Internationell försäljning till vårdsektorn och/eller life science-industrin är meriterande.

Viktiga egenskaper för rollen

Detta är en extremt självständig och drivande roll, vilket innebär att du måste vara driven, självständig, handlingskraftig och initiativrik. Vi söker en person som har goda ledaregenskaper, är trygg, stabil, beslutsmässig, rak och tydlig.

Eftersom rollen har ett tydligt kommersiellt fokus behöver du vara snabbt identifiera en god affär, ha en mycket god social förmåga. Du är skicklig på att samarbeta med chefer och medarbetare i region skåne till externa företag och internationella kunder och hittar på så sätt en väg till affär och leverans. Ett stort mått av uthållighet och en strategisk höjd är en förutsättning. Är du dessutom en person som bidrar med humor och en positiv anda, då tror vi att du har rätt förutsättningar att trivas hos oss.

Vi erbjuder

Skåne Care är ett affärsdrivet bolag med ett tydligt syfte och goda värdegrunder. Som medarbetare på Skåne Care får man ett tydligt mandat, frihet under ansvar samt stora möjligheter att påverka och bidra med egna idéer. I denna roll får rätt person verkligen möjlighet att göra skillnad och bidra till att förändra den svenska sjukvården.

Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av din erfarenhet, engagemang och driv.

För mer information är du välkommen att kontakta researchkonsult Linnea Lindroth linnea.lindroth@k2search.se alternativt rekryteringskonsult Eva Backstam, eva.backstam@k2search.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, urval sker löpande. Ansök tjänsten på www.k2search.se.