Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljnings- och Marknadschef - R2M

R2M är ett konsultbolag inom systemutveckling, systemarkitektur och agil projektledning. R2M står i huvudsak på två teknikben: Java ochNet. Bolaget är experter på att bygga skräddarsydda system med fokus på back-end och integration. Bolaget består av drygt 50 konsulter och har totalt över 150 pågående uppdrag där underkonsulter bidrar i mycket av leveransen. Kunderna är framför allt IT-avdelningar på medelstora till stora organisationer. R2M ägs till 25% av grundaren och av 75% av anställda och tidigare anställda. 2017 omsatte bolaget 120 miljoner SEK. Bolaget är inne i en stark tillväxtfas och siktar på att omsätta över 150M under 2018.

R2M har haft en stark utveckling under de senaste åren med en dubblering av omsättningen från 2015 till 2018. Nu står bolaget redo för att ta nästa steg i denna utveckling och rekryterar därför en försäljnings- och marknadschef. Det övergripande målet för rollen är att förflytta R2Ms affär mer mot att sälja agila team som bidrar i kundernas digitaliseringsresa. R2M har beprövade processer och metodik, men behöver nu ta nästa steg i att föra ut detta på marknaden.

Du leder ett säljteam på fyra personer varav två jobbar heltid med försäljning och två jobbar deltid parallellt med sina roller som konsultchefer. Du ansvarar för att utveckla säljteamets förmåga genom nära samarbete, uppföljning och coachning samtidigt som du ansvarar för att säkerställa teamets kapacitet över tiden. Du kommer även att ha direkt säljansvar för några R2Ms viktigaste kunder. I säljrollen på R2M jobbar man nära konsultcheferna och tar dessutom hjälp av R2Ms mycket kompetenta konsulter för att driva dialoger ute hos våra kunder och säkerställa leveranser.

Du ansvarar även för att leda bolagets marknadsarbete och därmed utvecklingen av bolagets varumärke både på ett strategiskt plan och genom att operativt leda olika marknadsinitiativ, ofta med hjälp av externa leverantörer.

Som Försäljnings och Marknadschef ingår du i R2Ms ledningsgrupp och rapporterar till VD. I ledningsgruppen ansvarar du för att driva frågor inom dina områden, men även för att bidra till R2Ms strategiska utveckling över hela bolaget där frågor som kompetensutveckling, leveransprocesser och rekrytering ligger i fokus.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med på det fortsatta bygget av framgångssagan R2M. Att vara en del av ett härligt gäng där kulturen är tillåtande och trevlig med lite ”tekniknördighet”. Ett bolag där förmågan att bidra till kundernas utveckling genom den senaste tekniken ligger i fokus.

Kvalifikationer

Rollen som försäljnings- och marknadschef på R2M innefattar följande delar:

  • Leda R2Ms marknadsarbete
  • Leda R2Ms säljorganisation
  • Delta i R2Ms ledningsgrupp och driva frågor runt marknad och försäljning
  • Försäljning

Vi ser gärna att du idag jobbar inom försäljning och marknad på ett IT bolag.

Egenskaper

Vi söker dig som är driven säljare med ledarerfarenhet och erfarenhet av marknadsarbete, gärna extrovert och nyfiken. På R2M är laget det viktigaste så vi ser gärna att du är en teamspelare. Du är van att leda i förändring och du har en förmåga att skapa struktur och ordning och reda.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Madeleine Rundgren på
K2 Search AB, tel. 076-545 40 22 alternativt Johanna Nyrén 070- 713 36 19. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
Eftersom rekryteringsarbetet startar direkt, kommer intervjuer att ske löpande. Vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Välkommen med din ansökan på www.k2search.se