Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Patentkonsulter - AWA Sweden AB

AWA är en av Europas ledande konsultfirmor inom immaterialrätt. Vi skapar, förädlar och kommersialiserar IP-tillgångar åt de mest intressanta innovationsföretagen på vår hemmamarknad och utanför Europa. AWA har ett heltäckande erbjudande inom alla IP-områden och branscher. I ca 60 länder hjälper vi ett brett spektrum av kunder med att få ut det mesta av sina idéer genom att skapa nya, långsiktiga affärsmöjligheter via vår breda och djupa kompetens inom immaterialrätt och affärsorienterade förhållningssätt. Läs mer på www.awa.com

De senaste åren har vår position förstärkts ytterligare och därför behöver vi rekrytera fler affärsdrivna patentkonsulter.

Trivs du med ett varierat arbete där du får jobba inom immaterialrätt tillsammans med varierande kunder i uppdrag av olika storlek och inom olika teknikområden? Då är rollen hos AWA rätt för dig. Våra kunder är allt från startup-företag till innehavare av världens mest välkända varumärken och patentportföljer. I din roll som patentkonsult arbetar du med att stödja AWA:s kunder genom att ge kvalificerad rådgivning utifrån ett affärsmässigt perspektiv och att tillsammans med dina kollegor ta ansvar för att leveransen mer än väl lever upp till våra kunders högt ställda krav och förväntningar.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att arbeta med några av de mest spännande innovationerna och kunderna tillsammans med dedikerade kollegor i tvärprofessionella team, i en kultur med Mod, Öppenhet och Passion som ledstjärna. AWA ägs idag av 51% av medarbetarna och som anställd finns möjligheten att bli delägare. Du kommer att arbeta från vårt centralt belägna kontor i Göteborg. Vidare finns det möjlighet att arbeta med våra kontor i Asien och Danmark samt med våra nya affärsområden AWA Strategy och AWA Innovation. Vår vision är att vara förstahandsvalet inom immaterialrätt för kunder och engagerade människor överallt genom att utveckla marknaden – tillsammans. Vi arbetar i en snabbrörlig kunskapsintensiv bransch vilket ställer höga krav på att våra konsulter alltid har rätt information och rätt kompetens för sina uppdrag.

Som anställd hos AWA har du goda möjligheter att utveckla dina personliga och yrkesmässiga färdigheter.  Vi kommer att satsa helhjärtat på dig från dag ett när det gäller att skapa förutsättningar för dig att växa i din roll, utveckla din kompetens och att trivas hos oss. 

Vi söker

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av IP-arbete som konsult eller från industrin. Du har en civilingenjörsutbildning, företrädesvis inom teknisk fysik, maskinteknik, datorteknik eller elektroteknik. Det är meriterande om du redan idag är europeiskt patentombud. Du behärskar engelska mycket väl i tal och skrift, övriga språk är meriterande.

Vi samarbetar med K2 Search och önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Jon Spjuth 0765 25 38 52 alternativt Helen Tånghed Gunnarsson 0760 00 18 15. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Eftersom rekryteringsarbetet startar direkt, kommer intervjuer att ske löpande. Vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt.

.