Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sales Manager East - Jungheinrich

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagersystem. Den årliga tillverkningen är över 110 000 truckar. Företaget har totalt 16 000 anställda och en omsättning på 4 miljarder Euro. Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 175 medarbetare samt en omsättning på strax över 500 miljoner kronor. Huvudkontoret är placerat i Malmö med filialkontor i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Linköping, Örebro och Sundsvall. Verksamheten består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Jungheinrich erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem. Läs mer om oss på www.jungheinrich.se

Vill du vara med och utveckla säljorganisationen på den svenska marknaden och bygga vidare vår framgångsresa i region Öst?

I rollen som Sales Manager har man en nyckelroll i den tillväxtresa som bolaget står inför. Som Sales Manager är det ett personalansvar för 10 st medarbetare och ett övergripande ansvar för regionens utveckling. Vi letar efter dig som genom ett gott ledarskap säkerställer att säljarna når uppsatta mål och resultat. En viktig del i rollen är att coacha och leda medarbetarna för att hela tiden utveckla försäljningen och regionens framgång. Bland annat genom säljmöten, interna och externa säljaktiviteter samt sambesök. Sales Manager rapporterar till Sales Director för Jungheinrich AB.

Nuläget

Jungheinrich befinner sig i ett expansivt läge med en stark tillväxtplan. Jungheinrich är ett bolag som är i framkant gällande digitalisering och hållbarhetstänk.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen har du 3-5 års dokumenterad erfarenhet av att leda en säljorganisation inom komplex teknisk försäljning. Du är van vid att driva affärer och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har en förmåga och entusiasm att motivera och driva utvecklingen av försäljningsarbetet framåt och har goda ledaregenskaper. Du har en hög självständighet och beslutsförmåga samt vill leverera över uppsatta mål. Rätt kandidat kan med fördel agera inom truck, transport, logistik, verkstadsindustri eller liknande.

Vi erbjuder dig

Rollen som Sales Manager är en unik möjlighet att vara med och driva den tillväxtresa som nu är startad. Det är en roll som kommer att ha stora möjligheter att påverka bolagets utveckling i enlighet med framtidsplanerna.

Övrigt

Placeringsort Stockholm

Rollen är på heltid och tillsvidare.

I denna rekrytering samarbetar Jungheinrich med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Martin Edqvist på 076-54 54 028 eller researchkonsult Linnea Lindroth på 076-52 53 859.

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!