Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Head of Business & Innovations - Wise Professionals AB

Rekryterings- och attraktionsbranschen står inför stora förändringar drivet av ny teknik och nya beteenden. Hur vi jobbar, var vi jobbar och hur vi hittar jobb kan förändra vårt arbetsliv i grunden. Vi vill leda den förändringen – mänskligt och modigt. Nu söker vi en Head of Business & Innovations som bidrar till framgångsrika relationer, med handlingskraft identifierar och implementerar nya produkter och strategiskt leder vår organisation mot nya höjder.

Rekryteringsbyrån Wise Professionals är ett bolag inom Wise Group – en börsnoterad kunskapskoncern med ett brett erbjudande inom HR-relaterade tjänster – från konsult till HR tech. Vi arbetar för att bidra till en stark värdeutveckling hos våra kunder och erbjuda möjligheter för våra medarbetare och konsulter att utveckla den roligaste tiden i karriären. I en förlängning är det högre syftet att skapa förutsättningar för ett modigt och mänskligt arbetsliv. Vi arbetar med starka varumärken och har modet att säga nej till affärer som inte lever upp till våra värderingar.

Vi på Wise Professionals är lösningsorienterade konsulter och specialister inom rekrytering och attraktion. Vi drivs av att göra affärer och skapa värde för människor. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att utvecklas, är några av de främsta anledningarna till att många söker sig till oss.

Vår kultur präglas av nyfikenhet, mod och professionalism. Just nu befinner vi oss i en spännande och stark utvecklingsfas. Hos oss får du vara med och bygga en Rekryteringsbyrå som utmanar en traditionell bransch – vi går vår egen väg och vi vill att du ska vara med!

Vad innefattar rollen?

  • Driva vår försäljning genom alla medarbetare
  • Ständigt utveckla och förfina vår affär
  • Driva vår kundstrategi
  • Leda genom att inspirera och tydliggöra syften
  • Skapa verktyg för att få dina kollegor att lyckas i sina affärer
  • Skapa relationer och nätverk
  • Omvärldsspana för att kunna ligga i framkant

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill vara med och påverka framtidens arbetsliv.

För att trivas i denna roll ser vi att du är strategiskt stark, visionär och nytänkande och vi förväntar oss att du kan bidra med dina erfarenheter från ett annat tillväxtbolag.

Du delar vår passion för människor och affärer. Du har erfarenhet från ledande roller där försäljning, ledarskap och tillväxt varit i fokus. Vi ser gärna att du kommer från en annan bransch än vår. Kanske har du varit med och framgångsrikt drivit ett företag i en bransch påverkat av beteendeförändringar och digitalisering? Eller byggt upp ett företag från start-up till börsnoterat, framgångsrikt mångmiljonföretag?

Du har god förståelse för ledarskap, relationsmarknadsföring, digitalt beteende och verksamhetsutveckling. Har du erfarenhet från ett Managementkonsultbolag är det meriterande.

Ditt arbetssätt genomsyras av professionalism och personligt engagemang. Du vill och har god erfarenhet av att leda och själv leverera goda resultat, både finansiellt, men även kring kund- och medarbetarnöjdhet. Du förstår att du skapar resultat genom andra och att tillit och förtroende är metoden.

Du söker ett sammanhang där du får utmana dig själv och andra, likväl en kultur där hållbar tillväxt, entreprenörskap och affärsutveckling är vägen framåt. Du är en del av Wise Professionals ledningsgrupp samt organisation i resan att utmana och bryta branschpraxis. Du är beprövat innovativ, proaktiv och modig.

Nyfiken på att veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search. Om du har frågor gällande rollen och rekryteringsprocessen får du gärna ringa Josefin Cohen, 0735-437471 eller Annika Stålhandske Holm 0765-259051.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Läs gärna mer om oss på www.wise.se.

Varmt välkommen med dina frågor eller din ansökan!