Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Previa söker två chefer till Malmöregionen - Previa AB

Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se

Till två väletablerade resultatenheter med totalt cirka 20 medarbetare på varje söker vi nu två chefer. Den ena resultatenheten är Västra Hamnen och den andra resultatenheten ansvarar för de två fysiska enheterna Hyllie och Trelleborg.

Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Vi söker dig som har starkt kund- och medarbetarfokus och som vill hjälpa företag och organisationer att bli konkurrenskraftiga genom att skapa de bästa förutsättningarna för sina medarbetare. Ditt ledarskap är nära och coachande och ska präglas av våra värderingar – Värdeskapande – Samspelande – Modiga.

Vi tror att du som person är lugn, trygg, flexibel, tillgänglig och orädd. Du driver processer vidare, är prestigelös och tydlig i din kommunikation. Du känner dig hemma i din roll som ledare och har förmågan att skapa en miljö byggd på samspel där dina medarbetare utvecklas och känner delaktighet och stolthet.

Uppdraget innebär att du arbetsleder och uppdragsplanerar den dagliga verksamheten

Du kommer bl. a att arbeta med:

 • Fullt personal-, budget- och resultatansvar
 • Verksamhetsplanering för din enhet utifrån Previas affärsplan
 • Utveckla befintliga affärer och skapa långsiktiga affärsrelationer
 • Säkerställa bemanning, kompetensutveckling och kompetensförsörjning
 • Sätta mål och följa upp på individ- och gruppnivå
 • Coacha och stödja medarbetarna i deras konsultroll i Previa

Som chef förväntas du tillsammans med dina chefskollegor att aktivt bidra till utvecklingen i Previa. Samarbete med chefer i närområdet utgör en viktig grund för framgång. Du rapporterar till Chief Operating Officer (COO).

Vi söker dig som har erfarenhet av:

 • Mycket god chefs- och ledarerfarenhet
 • Lämplig högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
 • Budget- och resultatansvar för verksamhet med omsättning på 25–35 Mkr.
 • Komplex tjänsteförsäljning (gärna hälso- och sjukvård, HR-relaterade tjänster eller liknande.)
 • Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen och det är meriterande om du har kompetens inom någon av våra operativa befattningar.

Previa strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar Previa med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Linnea Lindroth på 076-52 53 859.

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående på www.k2search.se

Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!