Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Commercial Manager New Sales & KAM (säljchef) - Intrum

Intrum är Europas ledande företag inom Credit Management Services och erbjuder heltäckande kredithanteringstjänster, inklusive köp av fordringar, som ska bidra till att förbättra kassaflöde och lönsamhet för företagets kunder. Intrums affärsidé är att hjälpa kunderna snabba upp sina kassaflöden och därigenom bidra till att förbättra den långsiktiga lönsamheten i ett företag. Intrum erbjuder tjänster utmed hela kredithanteringskedjan. Från kreditinformation till betalningshantering, inkasso och finansiella tjänster. ​I Sverige är Intrum den största aktören och marknadsledande när det gäller utveckling i branschen. ​Intrum är börsnoterade på A-listan och finns i 21 länder med 8000 anställda där huvudkontoret är beläget i Sickla, strax utanför Stockholms innerstad.
För mer info,
www.intrum.se

Intrum söker Commercial Manager New Sales & KAM (säljchef)

I rollen som säljchef ansvarar man för att utveckla sina medarbetare inom komplex tjänsteförsäljning på strategisk nivå, så att relationen till de största kunderna etableras på ett kommersiellt framgångsrikt sätt. Du har som säljchef ansvar för den totala säljbudgeten och ett personalansvar för två direktrapporterande säljledare samt några säljare/KAM. Du leder det dagliga arbetet och ansvarar för de anställdas utveckling, uppföljning mot KPI på både individuell- samt enhetsnivå. Du ingår i ledningsgruppen för den kommersiella verksamheten inom Intrum.

Som Intrums nya säljchef för nyförsäljning och KAM kommer du att vara starkt delaktig i att sätta den strategisk agendan där Intrum är integrerade på flera nivåer hos kunderna. Du kommer att bidra till att utveckla de största och mest strategiskt viktiga kunderna, och bygga kundteam för att lyckas med uppsatta försäljningsmål inom detta marknadssegment av kunder. En av de större utmaningarna är att kunna manövrera i en förändrad omvärld med många innovativa konkurrenter. I denna utmaning ligger självklart också digitaliseringen, dvs morgondagens utmaningar gällande kundanpassningar och möjligheten att arbeta i realtid.

Du deltar aktivt i att driva utvecklingen av tjänsteerbjudandet på marknaden där nya, skräddarsydda och innovativa lösningar kommer att vara en framgångsfaktor, och därför även delaktig i att säkerställa process- och systemförbättringar kopplade till kundleveransen. Ansvarsområdet utgörs av att bedriva komplex tjänsteförsäljning av samtliga produkter inom Intrums kunderbjudande och aktivt utveckla säljorganisationen.

Din profil

Du har flera års erfarenhet av att leda en större B2B försäljningsorganisation bestående av säljare och Key Account Managers. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda via ledare. Du har erfarenhet av att driva strategisk tjänsteförsäljning mot större kunder direkt, eller genom andra. Har du erfarenhet av att leda en säljorganisation inom finanssektorn i en internationell miljö alternativt komplex tjänsteförsäljning, ser vi det som en tydlig merit. Du har utmärkta kunskaper i svenska och engelska, och vi ser att du har en akademisk utbildning eller motsvarande inom ekonomi.

Som ledare är du nytänkande, initiativrik, agil och analytisk. Du har en utmärkande hög ambition och drivkraft att vilja nå mål och resultat samt besitter förmåga att få med dig andra genom att skapa delaktighet och engagemang. Som person och ledare är du trygg i dig själv, besitter uthållighet och tålamod och skapar förutsättningar för medarbetare att trivas, utvecklas och utmanas.

För specifika frågor om tjänsten eller för ytterligare information, kontakta ansvarig rekryteringskonsult på K2 Search, Gabriella Huss på gabriella.huss@k2search.se. Alla kontakter behandlas konfidentiellt. Ansök så snart som möjligt (dock senast 25 januari) på www.k2search.se. Intervjuer sker löpande.