Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef – Region Väst - Mockfjärds AB

Mockfjärds är i grunden ett familjeföretag från Mockfjärd i hjärtat av Dalarna där husbyggande och hantverkstradition varit en del av samhället sedan århundraden. Deras produkter är utvecklade och designade för att passa nordiska hus samt klara av tuffa klimat- och miljökrav. Bolaget arbetar med helhetslösningar där de tar ansvar för hela fönsterbytet; från måttagning och planering till färdig installation. För att allt ska bli perfekt anpassat till varje kund börjar de alltid med ett kostnadsfritt hembesök. Sedan Mockfjärd grundades 1997 har de vuxit till att bli ett av de främsta företagen i branschen och Sveriges ledande fönsterbytare. Deras drivkraft är att de ska vara det självklara valet för alla fönsterbytare och missionen är att alla kunder ska rekommendera dem till andra. Mockfjärds är idag en del av danska VKR-gruppen och ägs av Dovista. 

Som regionchef ansvarar du för försäljnings- och montageorganisationen inom Regionen (Västra Götaland). I huvudansvaret ingår att planera verksamheten på ett sådant sätt att uppsatta sälj-, marknads- och kvalitetsmål för regionen infrias. Allt inom ramen för utarbetad budget och i enlighet med företagets affärsidé, vision, mission och fastställda policys. Förutom ansvar för agenter inom regionen så har du även direktrapporterande säljare samt en montagecoach i ditt team. Du utgår från kontoret i Göteborg (Askim) men har givetvis hela regionen som arbetsfält.

Vi erbjuder 

På Mockfjärd får du möjlighet att verka inom ”Mockfjärdsandan” – det lilla familjeföretagets familjära kultur med en stor koncern och goda resurser bakom sig. Du kommer till ett bolag med väl utarbetad struktur och tydlighet, där du får en strategiskt viktig roll och stor möjlighet att påverka regionen och bolagets framgång.

Kvalifikationer

 • Du har arbetat framgångsrikt med försäljning direkt mot slutkund, som säljchef eller säljare
 • Erfarenhet av rekrytering av externa samarbetspartners 
 • Erfarenhet att jobba med coachning av externa samarbetspartners 
 • Van att leda personal som är utanför linjeorganisationen
 • Erfarenhet av att rekrytera personal
 • Erfarenhet av att leda projekt framgångsrikt

Kompetenser/Personliga egenskaper

 • Du är uthållig och har ett starkt driv
 • Du är affärsdriven och bra på att coacha och utveckla andra
 • Du är bra på att skapa relationer och är en lagspelare
 • Du har erfarenhet av att arbeta på en konkurrensutsatt marknad
 • Du är resultatorienterad och har kunden i fokus

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Jon Spjuth, tel. 076-525 38 52 eller Torbjörn Malmström, tel. 070-287 36 00. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se