Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Operations Manager - Helmerverken AB

Helmerverken är ett helägt familjeföretag i tredje generationen med kontor och lager i egna lokaler i Partille. Helmerverken började med tillverkning av torrisolerade transformatorer redan 1967. Sedan dess har vi konstruerat och levererat tiotusentals transformatorer och är idag ett av Sveriges ledande varumärken inom transformatorer i både standard- och specialutförande. Läs mer på http://www.helmerverken.se/

För att stärka vår position ytterligare söker vi nu en

OPERATIONS MANAGER

Trivs du med ett varierat arbete där du arbetar med hela processer, i projekt tillsammans med dina kunder? Är du en engagerad person som trivs med en prestigelös, kompetent och kundorienterad företagskultur? Då är rollen hos Helmerverken rätt för dig. I rollen som Operations Manager kommer du att vara ytterst ansvarig för innehåll och effektivitet i affärsflödet från anbudsförfrågningar till leverans av kundens transformator. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder, leverantörer och underleverantörer, du driver processutveckling, rutinoptimering och förbättringar i balans till kundnöjdhet. Du arbetar tätt tillsammans med VD.

Vi erbjuder

Detta är en nyinrättad roll i ett marknadsledande företag med stor potential inom sina tre olika produktområden. Bolaget är familjärt och du blir en viktig del i den vardagliga trivseln, likväl som i den fortsatta utvecklingen av företaget. Att serva kunderna med högkvalitativa lösningar och bygga långsiktiga relationer är något du brinner för. I rollen ingår resor i Sverige samt till Kroatien där delar av produktsortimentet tillverkas. För att trivas i rollen är det en förutsättning att du trivs i det mindre formatet där ditt engagemang ger avtryck både internt och externt, och att du är proaktiv, lösningsorienterad och prestigelös.

Vi söker

Vi söker dig som har utbildning inom elkraftteknik och minst 5 års erfarenhet att arbeta inom branschen, alternativt närliggande bransch. Vidare är erfarenhet av projektledning samt stationsentreprenader och fördelningsstationer relevant för att trivas och lyckas i rollen. Du har körkort och behärskar engelska flytande i tal och skrift. Meriterande är IT-kompetens inom relevanta program för projektledning och kroatiska.

Vi samarbetar med K2 Search och önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Helen Tånghed Gunnarsson 0760 00 18 15 alternativt Samuel Göranzon 0760 00 18 74. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Eftersom rekryteringsarbetet startar direkt, kommer intervjuer att ske löpande. Vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt.