Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Verksamhetschef - Oral Care AB

Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård med över 25 års branscherfarenhet. Idag är vi över 350 anställda och erbjuder allmäntandvård för patienter av alla åldrar på våra allmänkliniker samt mobil hemtandvård för äldre och sjuka patienter. Oral Care har idag kliniker i Göteborg, Mjölby, Kristianstad, fyra kliniker i Stockholmstrakten samt en klinik på Särö. För den mobila verksamheten finns våra kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping. Läs gärna mer om företaget på www.oralcare.se

Vi söker en ny Verksamhetschef till Oral Cares mobila enhet i Malmö. Vi söker dig som med ett starkt engagemang, ett gott ledarskap och driv kan tillföra ny energi och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling.

Denna roll rapporterar till VD/Hemtandvårdsansvarig och ingår i Oral Cares ledningsgrupp för mobil tandvård.

Det är en operativ ledarroll med ett tydligt personalansvar och övergripande resultatansvar för din leverans- och resultatenhet. Enheten denna roll ansvarar för har ca 60 anställda.

Din bakgrund/profil

  • Högskole-/universitetsutbildning eller motsvarande, gärna kopplat till vård/omsorg såsom tandläkarutbildning, alternativt socionom eller ekonom eller liknande
  • Flera års erfarenhet av chefsroll/ledarroll med personalansvar, gärna i liknande organisation med specialister, akademiker och i en kunskapsintensiv/personalintensiv miljö
  • Van vid att ha ett helhetsperspektiv och ansvar för en enhet/verksamhet med en ekonomisk grundförståelse
  • Erfarenhet av budget- och resultatansvar med intäktsansvar samt kunskap av att analysera affärs- och budgetläge inom en verksamhet/enhet
  • God förmåga att organisera, strukturera, analysera, åtgärda och följa upp
  • Förmåga att motivera samt leda personer mot gemensamma mål
  • Förmåga att ta ansvar för/”äga” processer samt fatta beslut

Vi tror också att du är en duktig ledare, stabil och trygg i dig själv och har ett genuint intresse för att leda och coacha ett team. Du är lyhörd och en god kommunikatör. Du är självständig och har förmåga att driva framåt med kreativitet och handlingskraft. Du är en engagerad, positiv och affärsmässig person.

Vi erbjuder dig

Oral Care är ett affärsdrivet bolag med ett bra arbetsklimat och en utvecklande miljö. Det är en prestigelös och öppen organisation med korta beslutsvägar. Denna roll är nära besluten samt är en del i företagets strategiska utveckling vad gäller mobil tandvård. Du får möjlighet att komma in i en växande organisation och vara en del i ett brett kollegialt nätverk med mycket kompetens.

Våra värdeord behöver du kunna identifiera dig med för att trivas hos oss;

Göra skillnad

På Oral Care vill vi göra skillnad. Skillnad för våra patienter både på kliniker och de vi besöker inom den mobila tandvården. Att göra skillnad innebär i förlängningen ofta också att vi gör skillnad för människorna som finns runt omkring. Våra mobila hemtandvårdsteam får ofta höra hur de har gjort skillnad även för anhöriga och personalen runt vår patient.

Ansvar

Oral Care tar ansvar för den vård vi erbjuder, våra patienters vårdbehov och rätt till tandvård. Det gör vi bland annat genom att ständigt arbeta med kvalitet och kompetensutveckling. Att delta i forskningssamarbeten med etablerade forskare inom erkända universitet, högskolor och läroverk är en självklarhet för oss. Genom det tar vi ansvar och bidrar till utvecklingen av tandvårdsbranschen i Sverige.

Vi tar också ansvar för vår miljö genom att alltid använda miljöklassade fordon och vara smarta i hur vi använder våra resurser.

Oral Care tar även ansvar för våra medmänniskor genom att stödja insatser för en bättre mun- och tandhälsa hos utsatta grupper i Sverige.

Förtroende

Genom vårt sätt att bemöta, vårda och behandla patienter och deras information vill vi skapa förtroende som gör att våra patienter känner sig trygga. Vi förtjänar våra patienters förtroende genom att vara öppna, professionella och kvalitetsmedvetna. Som patient hos Oral Care får du bästa möjliga vård och bemötande.

Flexibilitet

Oral Care är ett innovativt företag som driver och utvecklar den mobila hemtandvården i Sverige. Att vara innovativ kräver flexibilitet. Vårt fokus är alltid patientens behov och förutsättningar, med det som utgångspunkt vill vi erbjuda den bästa tandvården på våra kliniker och inom mobil hemtandvård.

Vi arbetar ständigt för att tandvården ska bli ännu bättre och mer tillgänglig.

Vi söker en person som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av ditt engagemang, kompetens och personlighet. Skriv och berätta för oss vad som lockar dig med denna roll och varför just Du vill anta den här utmaningen.

Övrigt

Tjänsten är på heltid med placering i Malmö. Resor i tjänsten förekommer.

I denna rekrytering samarbetar Oral Care med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig researchkonsult, Linnea Lindroth på 076-525 38 59. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.