Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef Lekolar Playground - Lekolar AB

Lekolar vill väcka lusten att lära genom att utveckla lärande miljöer för barn och ungdomar. Vi vill tänka annorlunda och vi har ambitionen att få varje unge att blomma. Vi erbjuder mer än 13 000 produkter där var och en är noga utvald för att leva upp till de pedagogiska och praktiska krav som kunder ställer. Vi har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Kina och hos oss jobbar ca 300 dedikerade och värdefulla medarbetare. Vill du bli en av oss?

Försäljningschef Lekplatsutrustning

Vill du vara med på Lekolars fortsatta resa och vidareutveckla ett av våra spännande och starkt växande affärsområden för lekplatsutrustning?

Detta är en ny och viktig nyckelroll där du som försäljningschef för lekplatsutrustning på Lekolar har ansvaret för att leda försäljningen mot uppsatta mål. Du jobbar tätt tillsammans med våra utesäljare som arbetar med våra kunder över hela landet. Du bidrar även till att marknads-aktiviteter genomförs och uppfylls på bästa sätt med stöd från kollegor på vår marknadsavdelning. Du förväntas att aktivt utveckla och öka omsättningen tillsammans med ditt säljteam. Rollen innebär närvaro ute på fältet hos våra kunder tillsammans med dina säljare parallellt med planering och uppföljning. Vårt huvudkontor och centrallager ligger i Osby, vi har även säljkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Du kommer att arbeta tätt med produkt- och anbudschef samt de interna resurser som finns på Lekolar gällande utveckling av de projekt som efterfrågas på marknaden, både för offentlig miljö men även inom det privata området.

Din bakgrund/profil

  • Du har gedigen erfarenhet från framgångsrik försäljning, gärna från vår bransch.
  • Du har erfarenhet av personalledning med goda resultat.
  • Du är driven, resultatinriktad, strukturerad med ett stort affärssinne.
  • Som ledare är du prestigelös, har förmågan att coacha och engagera dina medarbetare på ett positivt, naturligt och vinnande sätt.
  • Du trivs med att ta egna initiativ och bygga långsiktiga relationer både med medarbetare och kunder.
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Är du den vi söker?

Det är viktigt att du trivs i en dynamisk verksamhet där utvecklingen går snabbt. Lekolar växer snabbt, det är ett högt tempo och organisationen präglas av positiv energi.

Vi erbjuder dig

Som medarbetare på Lekolar får du jobba med en utvecklingsresa, i nära samarbete med de olika verksamheterna. Du får också en möjlighet att jobba utifrån ett nordiskt perspektiv. Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av din erfarenhet, ditt engagemang och ditt driv.

Övrigt

Tjänsten är på heltid. Placering Skåne eller Stockholm. Arbetsfält hela Sverige.

I denna rekrytering samarbetar Lekolar med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Catharina Kramer på 0705835670 eller researchkonsult Linnéa Lindroth på 0765253859. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.

Kort om Lekolar

Lekolar ägs sedan februari 2017 av Nalka. Nalka (www.nalka.com) investerar i nordiska rörelsedrivande bolag där vi som engagerad ägare kan stärka bolagens konkurrenskraft samt bidra till dess utveckling. Innehavshorisonten är långsiktig utan begränsningar i tiden. Nalka ägs av Interogo Holding.