Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Driftschef - Colmec AB

Colmec-gruppen är ett distributionsföretag inom däckbranschen med försäljning i Sverige, Polen, Norge, Finland, Danmark och Island. Colmecs affärsidé är att säkerställa att deras kunder i varje segment erbjuds lägsta kostnad för sina däck och tillhörande däcktjänster tillsammans med högsta säkerhet och maximal funktion. Bolaget producerar regummerade däck enligt BOSS-konceptet, med egna fabriker och egna lager i Norrköping och i Rudno, söder om Gdansk i Polen. Totalt produceras över 120 000 enheter per år. Colmecs totala koncept för distribution av lastvagns- och bussdäck jämte Colmecs tekniska support och service gör Colmec till en lönsam och viktig leverantör till däckåterförsäljare i hela landet. Colmec AB ingår i Colmec-gruppen och är dess svenska distributions- och försäljningsbolag. Colmec AB omsätter ca 330 MSEK och sysselsätter ca 120 medarbetare.

 

Driftschef

Drivs du av att få andra att växa, känner dig hemma i en entreprenörsdriven verksamhet, har förmågan att skapa förtroende samt är duktig på att utveckla och implementera processer? 

Vi söker dig som vill axla rollen som driftschef på Colmec AB, ett entreprenörsdrivet företag med starkt affärs- och kundfokus. Colmec har haft en stark tillväxtkurva och är idag branschledande inom regummering på tunga fordon. Som driftschef har du det totala ansvaret över enhetens drift samt resultatansvar för Colmec AB. Du har personalansvar för ca 110 engagerade medarbetare och ansvarar för att driva Colmec ABs ledningsgrupp. Vidare ingår driftschefen i Colmec-gruppens centrala ledningsgrupp. 

Som driftschef för Colmec AB rapporterar du till vice VC för Colmec-gruppen. Placering är vid Colmecs huvudkontor på Händelö i Norrköping.

Kvalifikationer

  • Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt driva ett produktions-/logistikföretag
  • Erfarenhet från däckbranschen alternativt närliggande bransch centrerat till tunga fordon
  • Erfarenhet av att leda och coacha personal till att nå uppsatta mål
  • Grundläggande kunskaper i Officepaketet

Kompetenser

  • Förmåga att coacha och utveckla andra
  • Duktig på att organisera och prioritera
  • Har lätt för att fatta strategiskt viktiga beslut
  • Driven och uthållig
  • Självgående med hög energinivå
  • Har ett starkt kommersiellt fokus

För mer information kontakta Helen Tånghed Gunnarsson, 076-000 18 15 helen.tanghed-gunnarsson@k2search.se eller Ann Kugelberg, 076-000 18 21 ann.kugelberg@k2search.se på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan snarast då vi behandlar dessa löpande. Ansök tjänsten på www.k2search.se.