Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Hotellchef - Vildmarkshotellet, Kolmården

Med sinne för gästupplevelse och destinationsutveckling.

Vildmarkshotellet ligger i natursköna Kolmården, alldeles intill djurparken med magisk utsikt över Bråviken. I maj 2019 presenteras ett helt renoverat hotell. Kolmården är Nordens största djurpark och ett av Sveriges populäraste resmål. Kolmården har ett 80-tal djurarter och driver en rad olika forsknings- och bevarandeprojekt. 2018 hade parken besök av 602 000 gäster. Kolmården och Vildmarkshotellet är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I Parks and Resorts koncernen ingår även några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Skara Sommarland och Furuvik. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Vildmarkshotellet är en del av Kolmårdens Djurpark AB. Denna rekrytering sker i nära samarbete med Parks and Resorts ledningsgrupp och vd:n för Kolmårdens Djurpark.

Om uppdraget

  • Är du en erfaren ledare som skapar engagemang och driv hos dina medarbetare?
  • Brinner du för att maximera gästupplevelser till nya nivåer?
  • Vill du jobba i nära samverkan med ett av regionens starkaste varumärken, Kolmårdens Djurpark?

Nu finns en möjlighet för Dig att bli en nyckelfigur på nyrenoverade Vildmarkshotellet. I samband med hotellets nyöppning söker vi en hotellchef till en nyinrättad roll. Som hotellchef är Du ytterst operativt ansvarig för driften av hotellet. Ditt viktigaste åtagande är att överträffa gästernas förväntningar på service och upplevelse. I rollen har du ett nära samarbete med Kolmårdens Djurpark och rapporterar till dess VD samt är en aktiv medlem i Kolmårdens ledningsgrupp. Hotellchefen har personal- och arbetsmiljöansvar för samtliga medarbetare. Du har din egen ledningsgrupp med tre underchefer för respektive Food & Beverages, Chef Gäst och Chef Hus rapporterande till dig. 

Om Vildmarkshotellet

Här finns 211 rum, ett brett konferensutbud, spa och bad med ett nytt gym, lekrum, barn-bio, utomhusaktiviteter, restauranger och barer. Det är ett av Sveriges mest barnvänliga resmål och ett populärt konferenshotell. Hotellet hade 2017-2018 ca 35 000 sålda hotellnätter, omsatte ca 120 miljoner och sysselsätter ca 150 personer under högsäsong. I slutet av februari 2019 väntas de första övernattande gästerna och hotellets stora invigning är beräknad till 5 juni 2019.

Kvalifikationer

Krav

  • Du har varit driftsansvarig för ett hotell eller en konferensverksamhet i minst 5 år
  • Du har en mångårig ledar- och chefserfarenhet
  • Du har en gedigen erfarenhet av att verka inom servicebranschen med förmåga att se detaljerna som ger gästerna det lilla extra

Önskvärda erfarenheter

  • Tidigare vana av att arbeta mot ett tydligt koncept och med destinationsutveckling

Ansök tjänsten på 

www.k2search.se. För mer information kontakta Eva Holmgren, 072- 234 00 43 eva.holmgren@k2search.se eller Jessica Leion, 076- 620 29 89 jessica.leion@k2search.se på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan snarast då vi behandlar dessa löpande. Ansök tjänsten på www.k2search.se