Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Head of Cybercom Linköping - Cybercom Sweden AB

Som Head of Linköping ansvarar du för att driva vidare, utveckla och expandera Cybercoms verksamhet i Linköping i linje med företagets strategi. Du kommer att verka som övergripande ledare för vårt kontor i Linköping som tillsammans sysselsätter totalt ca 80 medarbetare.

Linköping är ett viktigt nav för hela Cybercom och är en stark spelare på marknaden. Linköping har idag en stabil grund i sina R&D-kunder och växer inom Cloud och IoT vilket är helt linje med det specialiseringsfokus som genomsyrar hela Cybercom inom Connectivity, Cloud och Secure.

Ditt huvudfokus kommer att vara på tillväxt samt att förverkliga bolagets strategiska plan med förstärkt specialiseringsfokus. Effektivt levererade hållbara tjänster, paketerade produkter och tydlig säljstrategi i kombination med att attrahera och behålla talanger, är nyckelfaktorer för att ta vara på den potential som Linköpingsregionen erbjuder och på så sätt stärka Cybercoms marknadsposition i regionen.

Du kommer att rapportera till Head of Sweden och ingå i ledningsgruppen för Sverige.

Vi söker dig som har:

  • En affärs- och säljinriktad senior management-roll med P&L-ansvar idag
  • Framgångsrikt ledarskap i rollen att leda andra ledare
  • Förmågan att leda människor och göra affärer i en föränderlig värld
  • Utpräglad affärsförståelse; gedigen sälj- och ledarerfarenhet med dokumenterat goda resultat
  • Verkat inom IT-konsultbranschen/-sektorn (gärna i Linköpingsregionen)
  • Kunskap och intresse för digitalisering och gärna erfarenhet av application management
  • Relevant akademisk examen (Computer Science, Engineering or Business)
  • Flytande affärsengelska i tal och skrift

Vi tror att du har stort fokus på att utveckla affärer i kombination med hög social kompetens och en enastående förmåga att etablera och utveckla relationer, både med kunder och kollegor. Vi ser också att du har en utmärkande drivkraft och vilja att nå resultat med kombinationen människor, digitalisering och affär. Ditt ledarskap präglas av ett coachande och närvarande sätt.

Cybercom samarbetar med K2 Search i denna rekrytering. Vill du veta mer kring rollen är du välkommen att kontakta Torbjörn Malmström rekryteringskonsult 070-287 36 00 eller Ann Kugelberg researchkonsult 076-000 18 21.

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig så snart som möjligt! Ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.