Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef - Ung Företagsamhet Skåne

Ung Företagsamhet® är en icke vinstdrivande organisation vars syfte är att ge unga människor en ökad tro på sin egen företagsamhet. Detta gör vi dels genom att stimulera ungdomars kreativitet och entreprenörsanda, dels genom att ge ungdomar insikt i företagandets villkor och drivkrafter. Ung Företagsamhet finns i hela Sverige fördelat på ett nationellt kansli och 24 regionala föreningar. Hos Ung Företagsamhet Skåne finns engagerade medarbetare till hjälp för elever och lärare, och organisationen har en bred kompetens inom entreprenörskap. Läs gärna mer på www.ungforetagsamhet.se/skane

UNG FÖRETAGSAMHET I SKÅNE SÖKER EN REGIONCHEF SOM KAN UTVECKLA VERKSAMHETEN MOT NYA HÖJDER!

ROLLEN

Detta är en väldigt bred roll med ett stort ansvar och mandat och som svarar mot sin styrelse.

Syftet med rollen är att med ett modernt ledarskap, drivkraft, energi och ett starkt engagemang driva verksamheten vidare mot högt uppsatta mål. Detta i en region med en stor potential till tillväxt, att göra skillnad och sätta ett starkt avtryck. Du blir en offentlig person i regionen i denna starkt nätverkande och affärsinriktade roll.

Dina arbetsuppgifter är av både strategisk och operativ karaktär där fokus ligger på målbildsstödjande planering och ledning av verksamheten, finansiering samt försäljning och upprätthållande av partneravtal. I tjänsten ingår fullt personalansvar, i arbetsuppgifterna ingår även löpande administration, budgetering, uppföljning, rapportering och analys av ekonomiskt utfall.

Rapportering sker direkt till den regionala styrelsen. Verksamheten är även en del av ett nationellt uppdrag med delleveranser av nationella mål. Du håller därigenom även kontinuerlig kontakt med vårt nationella kansli Ung Företagsamhet Sverige och rapporterar vid behov i olika frågor.

KVALIFIKATIONER

Vi söker en erfaren ledare med minst fem års arbetslivserfarenhet efter avslutade högskolestudier eller motsvarande. Du har haft ett personal- och ekonomiskt ansvar för en enhet, verksamhet, region eller liknande. Du behöver inte ha rapporterat till en styrelse tidigare. Du är en affärsinriktad person som gillar försäljning, har en god förståelse för hela säljprocessen, en god struktur samt är duktig på att coacha andra i att fatta strategiskt bra beslut.

Du har geografisk kunskap om regionen och gärna ett brett kontaktnät inom näringslivet i regionen. Du ha ett genuint intresse av ungdomars utbildning och utveckling samt för entreprenörskap.

Vi tror du har en utbildning på högskolenivå, som visar på en förmåga att du kan avsluta det du påbörjat alternativt kan du påvisa detta på annat sätt.

Som person tror vi du har ett stort mått av nyfikenhet, är öppen, samarbetsinriktad och kommunikativ. Du är en tydlig och bra ledare, självständig, stabil och genuin som person. Du ser möjligheter och är bra på att fokusera på rätt saker. Du är operativ med en god strategisk höjd. I den här rollen är det viktigt att vara uthållig och långsiktig.

VI ERBJUDER

Ung Företagsamhet bidrar till samhällsutvecklingen.

Forskning visar att de personer som drivit UF-företag på gymnasiet oftare startar eget företag, tjänar bättre och har lägre arbetslöshet än andra. Forskning visar även att ju tidigare unga får börja med entreprenörskap, desto större effekt får det. I denna roll kan rätt person verkligen göra skillnad – på riktigt. Som Regionchef får du ett tydligt mandat och ansvarsområde med en möjlighet att påverka att leda organisationen, skapa ökad varumärkeskännedom, etablera fler strategiska partnerskap samt påverka den fortsatta utvecklingen i regionen. Du kommer in i en verksamhet med en idé som är i ropet och i en oerhört positiv organisation med glädje, framåtanda och framtidstro. Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av din erfarenhet, ditt engagemang och driv.

ÖVRIGT

Placeringsort Malmö. Rollen är på heltid. Kollektivavtal finns.

I denna rekrytering samarbetar Ung Företagsamhet med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Linnea Lindroth på 076-52 53 859 eller Eva Backstam på 076-000 18 20. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående på www.k2search.se Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!