Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

VD - Konfidentiell

Vår uppdragsgivare är ett svenskt börsnoterat bolag med huvudkontor i Västsverige och som arbetar internationellt via lokala samarbetspartners. Bolagets verksamhetsområde är inom industriell produktionsteknik och B2B. För vår uppdragsgivares räkning söker vi en internationellt erfaren VD.

Bolaget är i tillväxt och snabb utveckling och behöver en lagledare med stort affärssinne och säljfokus. Detta är ett spännande uppdrag i ett litet framgångsrikt bolag med en stark entreprenörsanda och position inom ett nischat område. Som VD har du ett helhetsansvar för verksamheten, budget, resultat och personal. Du arbetar i enlighet med lagda strategier och rapporterar till styrelsen. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Västsverige och innebär också resor internationellt.

För att lyckas i rollen har du arbetat med kvalificerad industriell försäljning, såväl nationellt som internationellt. Du har erfarenhet av och god förståelse för tillverkande industri. Som ledare är du motiverande med god förmåga att skapa och utveckla engagerade medarbetare och en professionell organisation. Tillsammans med din affärsmässighet och nyfikenhet leder du målmedvetet organisationen mot uppsatta mål.

Kvalifikationer

  • Mycket god kännedom om industriell produktion
  • Ledarerfarenhet med starkt säljfokus
  • Kvalificerad säljerfarenhet inom industriell B2B (gärna med starkt inslag av idéförsäljning)
  • Gedigen internationell erfarenhet
  • Framgångsrikt arbetat som ledare av verksamhet med full P&L-ansvar
  • Flytande svenska och engelska är ett krav
  • Civilingenjör alternativt civilekonom

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med Marie Holbek, marie.holbek@k2search.se eller Bengt Olander, bengt.olander@k2search.se Under semestertider svarar vi sporadiskt på frågor. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din intresseanmälan på www.k2search.se