Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Strategisk säljare med internationellt fokus - Bring Frigo AB

Bring är en del av Posten Norge-koncernen, den fjärde största post- och logistikaktören i Norden. Vi är ett stort kompetent lag med omkring 17 000 medarbetare. Posten och Brings vision är att göra vardagen enklare och världen mindre. Vi ska förenkla och öka värdet för handel och kommunikation för människor och verksamheter i Norden. Bring Frigo är experter på tempererade logistiklösningar. Läs gärna mer om verksamheten på www.bring.se

Strategisk säljare med internationellt fokus

Drivs du av högt uppsatta individuella mål och att knyta nya kundkontakter? Får du den där extra kicken av att ha avslutat en lång säljprocess och din affär gått i hamn? Bring Frigo söker nu en engagerad strategisk säljare med internationell försäljningserfarenhet, som tycker att försäljning är det som får hjärtat att slå ett slag extra.

Om tjänsten

Bring Frigo är i en transformationsresa och detta är en nyinrättad kommersiell roll som i huvudsak kommer att arbeta med nykundsbearbetning och försäljning av komplexa logistiklösningar, med fokus på internationella kunder. Våra säljcykler är relativt långa vilket innebär att kundbearbetningen bygger på långsiktighet. Genom fortlöpande samarbete med övriga avdelningar inom Bring, får du tillgång till ett värdefullt nätverk av kompetenser som ger dig de bästa förutsättningarna att nå ut till potentiella kunder. Vi arbetar mot tydliga uppsatta mål, både kvalitativa och kvantitativa, exempelvis kring mötesfrekvens, nyförsäljning och merförsäljning. Rollen rapporterar till Försäljningschef och arbetar även nära en Affärsområdeschef och dess ledningsgrupp.

Din profil

Vi söker dig som brinner för att arbeta med komplexa logistiklösningar. För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha stor förståelse för den internationella transportvärlden och en gedigen säljerfarenhet på en strategisk nivå. Du är en kommersiell och affärsdriven person och vi tror att du antingen har en bakgrund från logistikbranschen eller från producentleden.

Som person bör du ha ett stort mått av nyfikenhet, vara driven, öppen, samarbetsinriktad och kommunikativ. Du vågar utmana samt har förmåga att fatta kloka beslut. Vi ser även att du har goda ledaregenskaper i att samverka och driva större kundprojekt i mål. I den här rollen är det viktigt att vara uthållig och långsiktig, att du ser möjligheter och är bra på att på att fokusera på rätt saker.

Det är även viktigt att du kan identifiera dig med Bring Frigos värderingar och företagskultur; Ärlighet, Öppenhet och Mod som skapar Utveckling, Engagemang och Resultat.

Vi erbjuder

Bring Frigo är marknadsledande i Norden inom vårt expertisområde, vi erbjuder en unik helhetslösning på marknaden och ligger i framkant inom vår bransch. Du erbjuds möjligheten att arbeta i de roligaste, största och mest komplexa kundprojekten branschen har att erbjuda. Arbetsklimatet präglas av ärlighet, respekt, samarbete, öppenhet och mod, utveckling, engagemang och resultat. Du blir en del av ett team där du får utvecklas och växa tillsammans med dina kollegor. I denna roll får du ett tydligt mandat och ansvarsområde med stor möjlighet att påverka innehållet, skapa tillväxt och bidra till den fortsatta affärsutvecklingen. Vi söker en person som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med sig av sin erfarenhet, sitt engagemang och driv.

Övrigt

Rollen är på heltid med placering i Helsingborg. Resor förekommer regelbundet och körkort krävs. Du behöver behärska svenska och engelska på en affärsmässig nivå i tal och skrift. Kollektivavtal finns.

I denna rekrytering samarbetar Bring Frigo med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Mattsson på 0735–216 500. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!