Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Servicechef - Konfidentiell

Vår uppdragsgivare är ett privatägt internationellt företag med kontor i Göteborg. För vår uppdragsgivares räkning söker vi en Servicechef.

Företaget är ledande inom sin bransch och producerar sina produkter i egen fabrik. Som Servicechef i ett självständigt dotterbolag innehar du en roll som sträcker sig från långsiktigt strategiskt arbete, utveckling av affären och medarbetare ned till dagliga operativa sysslor för att serva och hjälpa kunderna som finns i Sverige, Norge och Danmark. I rollen får du möjlighet att driva utveckling och tillväxt i ett bolag som både har resurser och vilja att satsa på medarbetare och verksamhetsutveckling.

Rollen är en ersättningsrekrytering. Rollen innebär personalansvar för 6 medarbetare med en målbild att växa inom de närmaste åren. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Tjänsten är placerad på kontoret i Stor-Göteborg där bolaget har egen verkstad. 

Kvalifikationer

·        Relevant utbildningsbakgrund, företrädesvis ingenjör eller annan teknisk utbildning

·        Erfarenhet som serviceverksamhet, gärna fältservice

·        Ledarerfarenhet

·        Erfarenhet av budget och P/L

·        Kundorienterad med prestigelöst lösningsfokus

·        Strukturerad

·        Drivkraft, uthållig och resultatfokus

·        Relationsskapande

För ytterligare information kontakta researcher Johanna Hansson 0709-961005. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din intresseanmälan på www.k2search.se