Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Supervisor Nordic Shared Services & Accounting Manager - Tunstall Nordic AB

Tunstall Healthcare Group är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Företaget grundades i Storbritannien 1957 och är med över 3000 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder över hela världen. Fem miljoner brukare utnyttjar idag Tunstalls produkter och tjänster. Tunstall Nordic AB – Sverige, Danmark, Finland, Norge & viss export – har ca 320 anställda och en omsättning på ca 600 MSEK. Det nordiska huvudkontoret ligger i Malmö. Besök gärna www.tunstall.se för mer information.

Är du intresserad av att arbeta i ett bolag som ligger i framkant och som bidrar till ett tryggt och säkert samhälle? Denna roll innebär att du får ta dig an både operativa och strategiska utmaningar i en snabbrörlig verksamhet präglad av tillväxt.

Nuläget

Tunstall är inne i en förändrings- och omstruktureringsfas då omvärlden och marknaden ställer nya och högre krav på dem som bolag. Denna transformation sker inom bl.a. följande områden;

 • Privatisering – från offentligt finansierad till privat äldrevård
 • Digitalisering – teknikskiftet från analoga produkter till digitala
 • ”Tjänstefiering” – från produkter till tjänster
 • Molnifiering – från lokala installationer till host:ade molnlösningar 

Tunstall ligger långt fram i branschutvecklingen vad gäller produktutveckling och teknisk kompetens, men även avseende samhällsfunktioner för social omsorg och välfärd. Kunderna finns i nuläget främst inom kommun/offentlig sektor (B2G) men det finns även en stor tillväxtpotential i den privata sektorn (B2B) och inom konsumentmarknaden (B2C).

Ansvaret i rollen

 • Ansvar för det nordiska shared services teamet bestående av redovisning, kundreskontra, leverantörsreskontra samt business support. Totalt ca sex medarbetare.
 •  Redovisningsansvarig.
 • Tillsammans med de nordiska ekonomicheferna säkerställa professionell service till de nordiska enheterna.
 • Aktivt arbeta med förbättring samt utveckling av processer och strukturer inom din funktion.
 •  Stödja arbetet med budget, uppföljning och prognoser.
 •  Deltaga i intern och extern revision samt relaterad uppföljning.

Dina kvalifikationer och erfarenheter

 • Akademisk examen som civilekonom, gärna med inriktning på revision och redovisning.
 • Stark erfarenhet inom redovisning samt har en ådra för controlling.
 • Ledarerfarenhet med ett genuint intresse för att utveckla och coacha dina medarbetare.
 • Arbetat i en internationell kontext och en kännedom om IFRS.
 • Erfarenhet från företag inom tjänsteleverans.
 • Med fördel erfarenhet av shared services upplägg.
 • Då rollen innebär regelbundna internationella kontakter är det av vikt att du skriver och talar engelska obehindrat.

Är du den vi söker?

För att lyckas i denna ledarroll behöver du trivas i en verksamhetsnära roll, i en miljö där affären står i fokus. Du är en framåtriktad, driven och ambitiös ledare som är duktig på att samverka och som främjar ett trivsamt och öppet klimat. Du behöver också vara tydlig och rak, våga utmana och arbeta med förändringsledning. Viss pondus och integritet krävs för att lyckas i denna roll.

Vi erbjuder dig

Tunstall är ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position, ett tydligt syfte och goda värdegrunder. Vi har en framtidssäkrad teknik som är under ständig utveckling och en unik bredd i vår produktportfölj. Vi befinner oss i en mycket spännande fas då Tunstall är under tillväxt och har påbörjat en förändringsresa gällande affärsmodellen. Som ledare på Tunstall får du ett tydligt mandat, frihet under ansvar samt stora möjligheter att påverka och bidra med egna idéer. Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av din erfarenhet, ditt engagemang och ditt driv. Skriv och berätta för oss vad som lockar dig med denna roll och varför just du vill anta den här utmaningen.

Övrigt

Placeringsort på Tunstalls nordiska huvudkontor i Malmö. Rollen är på heltid och tillsvidare, tillträde snarast.

I denna rekrytering samarbetar Tunstall med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Linnea Lindroth på 076-52 53 859. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!