Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärschef Hyresrätter & Samhällsfastigheter - Peab Projektutveckling AB

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Läs gärna mer om företaget på www.peab.se

Projektutveckling Syd skapar långsiktiga värden genom utveckling av attraktiva bostäder, fastigheter, miljöer och områden på orter med tillväxt, egen identitet och uthålligt näringsliv i södra Sverige, med fokus på sju huvudsakliga produkter. Bostadsrätter, Äganderätter, Kontor, Hyresrätter, Vårdboende, Vårdinrättningar, samt Utbildningslokaler. Utifrån huvudintressenter grupperas de i tre ”affärer”, bostadsrätter/äganderätter, kontor samt boende/vård/utbildning. Vi gör det genom att vara affärsmässiga, uppfylla ”vårt löfte” och leva våra värderingar, allt på ett sätt som är enkelt, engagerat, rakt och äkta.

Ansvaret i rollen

Resultatenhetens huvuduppgift är att initiera, ackvirera, utveckla, ”paketera”, hyra ut och sälja hyresrättsprojekt, vårdboende, vårdinrättningar och utbildningslokaler på attraktiva orter i Skåne. Affärschefen har ett övergripande ansvar för verksamheten inom resultatenheten. Man har dessutom ansvar för enhetens och projektens ekonomi och resultat, samt är delaktig i att säkerställa regionens affärs -och projektutvecklingsprocess.

Huvudfokus för rollen är projektet och affären, samt säkerställa och styra projektorganisation med bland annat uthyrare, projektledare och projektchefer. Tyngdpunkten ligger i idé-arbete, analyser/utredningar, förvärva byggrätter, affärsupplägg att söka hyresgäster och tagare, samt skapa de bästa förutsättningarna för ett effektivt projektarbete.

Dina kvalifikationer och erfarenheter

  • Akademisk examen med byggteknisk eller fastighetsinriktning, alternativt motsvarande, eller gymnasieutbildning kombinerad med minimum 15 års arbetslivserfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen.
  • Minst 10 års erfarenhet från bygg- och/eller fastighetsbranschen.
  • Minst 5 års erfarenhet från fastighetsprojekt, i rollen som affärsutvecklare, projektledare, projektutvecklare, eller transaktionsansvarig.
  • Stor erfarenhet från projektutveckling, förhandling, fastighetstransaktioner, uthyrning och avtalsskrivning av kommersiella lokaler, inklusive lokaler på projektstadium.
  • Stor kunskap om fastighetsmarknaden, dess mekanismer och utveckling.
  • Kunskap om fastighetsekonomi, finansiering, fastighetsjuridik, hyresjuridik, bygglagstiftning och exploateringsfrågor.
  • Kännedom och förståelse för byggprocessen, fastighetsförvaltning, kommunala processer och beslutsordningar.
  • Van att arbeta aktivt med affärsskapande kundkontakter och målinriktat.
  • Kompetens att driva alla typer av kommersiella projekt som byggherre och beställare.
  • Ledarskapsförmåga med tyngdpunkt på coaching och målstyrt ledarskap.

Är du den vi söker?

Rollen ställer stora krav på affärsmässighet och erfarenhet av att arbeta strategiskt med kommersiellt idéarbete, förvärv och transaktioner. Rollen kräver att man är affärsdriven, social och utåtriktad, men har även en strukturerad, analytisk, samt god administrativ och kommunikativ förmåga.

Vi erbjuder dig

Detta är en ny roll i en ny resultatenhet inom Projektutvecklingsorganisationen. Du får en möjlighet att på riktigt skapa, utveckla och driva denna nya affär med mycket kraft i ryggen och med massor av potential att nå stora framgångar.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av din erfarenhet, ditt engagemang och ditt driv.

Övrigt

Placeringsort Malmö.

Rollen är på heltid och tillsvidare, tillträde snarast.

Körkort är ett krav.

I denna rekrytering samarbetar Peab Projektutveckling med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Linus Nilsson på 0708 91 92 81 eller Eva Backstam 0760 00 18 20.

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!