Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

International Sales & Business Development Manager - Bionamic

”Inspirationen att starta Bionamic AB kom från att se hur dramatiskt programvara designad med rätt kombination av smarta algoritmer och enkelt användargränssnitt, fantastiska visualiseringar och automatisering ökar hastigheten och noggrannheten hos skickliga forskare.”

Bionamic har tagit fram en mjukvarulösning som ger en effektivare och pålitligare hantering och analys av forskningsdata vid utveckling av nya biologiska läkemedel och erbjuder applikationer för hantering och analys av relaterade data för antikroppsupptäckt. Bionamics plattform är helt modulär och kan skräddarsys för att passa alla arbetsflöden för upptäckt av antikroppar. Plattformen säljs på licens som software as a service (SaaS) där applikationerna tillhandahålls i ”molnet”.

Bionamic grundades av Anders Carlsson, PhD och Morten Krogh, PhD och har sitt säte vid Medicon Village i Lund.

Besök gärna bionamic.io för mer information.

International Sales & Business Development Manager

Bionamic är redo att ta nästa steg in i en kommersialiseringsfas och har då behov av att rekrytera en nyckelperson med ansvar för lösningsbaserad försäljning och affärsutveckling som ska sätta Bionamic på kartan och öka försäljningstakten inom den globala biopharma-industrin.

Tjänsten innebär i stora drag att man självständigt bearbetar den globala biopharma-industrin med införsäljning och implementering av Bionamic’s SaaS-plattform.

Befattningens huvudsakliga fokus ligger på att ständigt driva affären framåt gentemot prospects och kunder i det dagliga samt medverka och ansvara för företagets närvaro vid viktiga internationella konferenser och branschmässor som t ex PEGS, SITC och Antibody Engineering & Therapeutics.

Plattformen ska sättas i händerna på R&D-folk som beslutsstöd kring vilka antikroppar man ska gå vidare med, hur få fram nya kandidater samt vara garant för komplett spårbarhet.

Dina kvalifikationer och erfarenheter

För att bli lyckosam i denna befattning tror vi du behöver följande;

  • Erfarenheter från internationell lösningsbaserad försäljning och affärsutveckling inom life science, helst med koppling till biologiska läkemedel
  • Erfarenhet av prospektering och utveckling av nya kundrelationer
  • Bra inblick i utveckling av biologiska läkemedel
  • Erfaren utveckla affärer mot biotech eller pharma – god förståelse för hur man tar sig in och kunskap om hur det fungerar ”på insidan”
  • Van att arbeta mot kunder i andra tidszoner (främst USA)
  • Kunnig och intresserad inom digital marknadsföring

Övrigt

Det finns en öppenhet inför placeringsort men rollen utgår troligtvis från Lund, Stockholm eller Köpenhamnsregionen.
Rollen är på heltid och tillsvidare, tillträde snarast.

I denna rekrytering samarbetar Bionamic med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Linus Nilsson på 070-891 82 81 eller Martin Edqvist på 076-54 54 028. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!