Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Business Development Manager - Uman Sense AB

Vi på Uman Sense arbetar för att förbättra livet för människor genom moderna mobila lösningar på medicinska utmaningar. Under de senaste åren har vi utvecklat Stroke Alarm – ett bärbart larm för indikering av stroke. Stroke Alarm är en helt ny produkt till hälso- och sjukvården för att öka tryggheten för de som lever med risk för stroke. Stroke är den dominerande orsaken till bestående handikapp hos vuxna, och den näst vanligaste dödsorsaken. Vid en stroke påverkas hjärnan av syrebrist och skadan blir permanent om inte försörjningen snabbt återställs. Idag kan personer som drabbas av en stroke bli botade om de får rätt behandling i tid. Tyvärr kommer de flesta för sent. Vi vill ändra på det. Stroke Alarm indikerar vid misstanke om stroke så att den drabbade kan komma till vården i tid för botande behandling.

Vill du vara med och förbättra sjukvården och bidra till en ökad livskvalitet för strokepatienter? Har du erfarenhet av att ha introducerat nya produkter till sjukvården? Då kanske du är vår nya Business Development Manager.

Stroke Alarm är nu redo att tas till marknaden. Vi behöver en person som har erfarenheter av att marknadsföra och sälja produkter till vården, primärt i Sverige, Europa och Nordamerika.

Ansvar

Som Business Development Manager kommer du att arbeta både strategiskt och operativt med att analysera, planera och lansera vår produkt på marknaden. Den stora utmaningen handlar om att detta är oprövad mark, såväl i Sverige som internationellt. Därför kommer det krävas en förmåga att skapa förståelse hos olika roller och beslutsfattare med olika förutsättningar.

Huvuddragen i rollen är att:

  • Ansvara för och driva försäljning & marknadsföring
  • Genomföra marknadsanalyser
  • Utarbeta marknadförings- och försäljningsstrategier
  • Vidareutveckla vårt business case
  • Bygga partnerskap och distribution

Dina kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker en person med erfarenhet av försäljning, marknadsföring och lansering av nya medicintekniska produkter till sjukvården. Du har en gedigen förståelse för hur hela sjukvårdssystemet fungerar i Sverige och internationellt. Du har en relevant akademisk examen och behärskar svenska & engelska på affärsmässig nivå med en bra förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen krävs det att du har stark initiativkraft och förmåga att driva själv. Du behöver vara både kreativ och även ha en stark analytisk förmåga. Rätt person behöver gilla utmaningar vara duktig på att skapa relationer och vinna förtroende. Vi tror du har bra strategisk höjd och att du har förmågan att operativt implementera strategierna.

Vi erbjuder dig

Uman Sense är ett litet bolag som drivs av att hjälpa människor till bättre livskvalitet och trygghet.

Som Business Development Manager kommer du att ha en central roll i bolaget med ett tydligt mandat, frihet under ansvar samt stora möjligheter att påverka och vara med i den fortsatta utvecklingen av bolaget. Vi söker dig som vill ha en strategisk och operativ utmaning och som är nyfiken på att göra en resa i ett mindre bolag som är pionjärer med den produkt man utvecklat.

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar Uman Sense med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Linus Nilsson på 0708-91 82 81 eller Eva Backstam 076-000 18 20. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!