Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsutvecklingschef - Serneke Sverige AB

Serneke är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling med drygt 1200 anställda. Genom att tänka nytt driver vi utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Verksamheten har en god fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdrag. Besök gärna www.serneke.se för mer information.

Affärsutvecklingschef

Vi söker en Affärsutvecklingschef till Projektutveckling Region Syd. Detta är en ny roll i regionen.

Affärsutvecklingschefen ansvarar för funktionen och teamet som idag består av 2 personer. Rollen är även är en del i Sernekes ledningsgrupp inom projektutveckling. I ledningsgruppen kommer denna roll ta ett övergripande och nationellt ansvar för verktyg och frågor kopplat till strategier samt delta i större affärer och arbeta med synergier kopplat till kund. I ansvaret kopplat till affärsutveckling är den centrala uppgiften att initiera, skapa förutsättningar för, driva och genomföra projekt och affärer. Primärt i sin region men är även aktivt i övriga regioner.

Affärsutvecklingschefen utför sitt arbete i enlighet med Sernekes kärnvärden mot det gemensamma målet att uppfattas som det mest nytänkande, engagerande och dynamiska bolaget i branschen.

Rollen har ett övergripande ansvar för de affärer och projekt som genereras utifrån rollen, från marknadsbevakning till överlämnande/eftermarknad. Affärsutvecklingschefen har också ett fastighets- och transaktionsansvar (värdering, affärsupplägg och strukturering) samt ansvar för att teckna hyresavtal med ”projektkritiska” hyresgäster.

Dina kvalifikationer och erfarenheter

  • Akademisk examen, ex. jurist, civilingenjör väg o vatten eller lantmäteri
  • Gedigen transaktionskunskap och vana av att göra affärer
  • Förhandlingserfarenhet
  • Erfarenhet från att ha skrivit långsiktiga hyresavtal
  • Van vid att arbeta med analyser, kalkyler, avtalsfrågor
  • Gärna ledarerfarenhet, alternativt rätt bakgrund och starka ledaregenskaper
  • Erfarenhet från att ha arbetat med kommersiella fastigheter

Är du den vi söker?

Du måste ha en stark vilja av och gilla att göra affärer! I denna roll kommer du ha en bred spridning av affärer och vilka slags fastigheter, vilken är en fördel. Förmågan att hantera många projekt samtidigt men intensiva perioder. Att hantera många olika saker som är igång samtidigt, dvs hög kapacitet och stresstålighet krävs i rollen. Ha en god struktur och förmåga att tänka brett och helhet. Starkt eget driv och flexibilitet. Med fördel är du van vid ledningsgruppsarbete, alternativt ha god strategisk höjd, stabilitet och pondus i att arbeta i ett strategiskt forum. Majoriteten av rollen ligger på det lokala, men behöver kunna se helheten och ett större perspektiv i detta forum.

Vi erbjuder dig

Serneke är ett innovativt företag som vill vara med i samhällsutvecklingen. Ett exempel på detta är att bolaget är engagerade i ett flertal forskningsprojekt. Miljön är inspirerande och det finns massor av driv, engagemang och positivitet. Att ha kul är viktigt för oss och Serneke ser möjligheter framför hinder. Dem är ett framåtlutat bolag som hanterar risker på ett professionellt sätt. Hos oss får du möjlighet att bygga och skapa samt knäcka koder utifrån ett vitt papper. Rätt person får verkligen möjlighet att sätta ett avtryck och vara med på en fortsatt spännande tillväxtresa.

Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av ditt engagemang, din kompetens och din personlighet. Skriv och berätta för oss vad som lockar dig med denna roll och varför just du vill anta den här utmaningen.

Övrigt

Placeringsort på regionens huvudkontor i centrala Malmö. Rollen är på heltid och tillsvidare, tillträde snarast.

I denna rekrytering samarbetar Serneke med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Edqvist på tel 076 – 54 54 028. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!