Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Partneransvarig - Svenska Gymnastikförbundet

Gymnastikförbundet är en av Sveriges största idrottsorganisationer med 262 647 aktiva medlemmar i cirka 1100 föreningar över hela landet. Gymnastikförbundets vision är Rörelse hela livet. Till sin hjälp finns en verksamhetsidé som tydliggör det gemensamma uppdraget och uttrycker kärnan i verksamheten: Svensk Gymnastik möjliggör för alla att träna, tävla och uppleva rörelseglädje. Rörelse är vårt språk.

Gymnastikförbundet är en ideell organisation som bildades 1904 och är en av 71 specialidrottsförbund som bildar Riksidrottsförbundet. Medlemmar i Gymnastikförbundet är alla 1100 gymnastikföreningar, som är de som genomför den praktiska gymnastikverksamheten. Gymnastikförbundet har sitt kansli vid Skanstull på Södermalm i centrala Stockholm.

Läs mer på www.gymnastik.se 

Gymnastikförbundet tar nu nästa steg på sin utvecklingsresa och söker en Partneransvarig                

Det här är en helt ny och väldigt efterlängtad tjänst inom Gymnastikförbundet. Rollen som partneransvarig ger dig möjlighet till stort inflytande och påverkan samt att få bidra med nytänkande och kreativitet med målsättningen att skapa långsiktiga relationer med samarbetspartners. Du kommer rapportera direkt till generalsekreteraren.

Ditt uppdrag blir att skapa och bygga företagssamarbeten men också öka intäkter för att än mer möjliggöra att utveckla förbundets verksamhet.

Ditt uppdrag blir att:

 • Driva och utveckla arbetet för att öka den externa långsiktiga finansieringen.
 • Utifrån den övergripande strategiska planen ta fram en strategi för samarbeten, sponsorer och samverkanspartners och utifrån denna sätta en mer detaljerad plan.
 • Paketera Gymnastikförbundets och Svensk Gymnastiks värden och på ett övertygande sätt förmedla verksamhetens attraktionskraft och det man står för till andra .
 • Teckna nya avtal utifrån samarbetsstrategin som ligger i linje med verksamhetens övergripande strategiska plan.
 • Ta ansvar för och leda arbetet med aktivering av nuvarande samarbeten med stöd av bland annat marknad- och kommunikationsavdelningen.
 • Vårda relationer i syfte att utveckla befintliga samarbeten.
 • Genomföra sponsor- och nätverksträffar.
 • Bistå i arbetet med att formulera ansökningar hos olika aktörer.
 • Kompetensstöd till landslagsaktiva i deras arbete med att hitta egna samarbeten.
 • Budgetansvar.

Din profil

 • Vi tror att du har minst några års erfarenhet av arbete med partnersamarbeten
 • Du har vana från att ta fram nya metoder och processer för utveckling av ett område på ett kreativt sätt
 • Du har förmåga att utifrån befintlig verksamhet, uppsatta strategier och planer identifiera sammanhang och möjligheter och omvandla dem till erbjudanden och förslag som skapar mervärden och attraktivitet för alla parter
 • God förmåga att bygga och stärka relationer till andra och jobba i nära samarbete med andra
 • God förmåga att skapa attraktiva erbjudanden, paketera, förhandla och komma till avslut för att nå uppsatta resultatmål
 • Vi ser gärna att du har kunskap om en eller flera av gymnastikens verksamheter

Du drivs av att arbeta med utveckling, ser attraktionskraften i verksamheten och kan omvandla den till spännande erbjudanden till partnerskap på marknaden. Du är nyfiken på nya kommunikationskanaler och arbetssätt, och du delar värderingarna bakom Svensk Gymnastik Vill (se länk Svensk Gymnastik Vill).
Som person har du god självständig förståelse och förmåga att driva ditt uppdrag målmedvetet och i relationsbyggande samarbeten med interna och externa partners.

Du har en akademisk utbildning inom media, kommunikation, försäljning, sponsring eller motsvarande område.

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 search. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsult Gabriella Huss, gabriella.huss@k2search.se, 0708-68 58 45. Urval och intervjuer sker löpande och vi vill därför ha in din ansökan så snart som möjligt.

För kontakt med arbetstagarrepresentant/Unionen – ring eller maila till Josephine Cederholm, josephine.cederholm@gymnastik.se, 08-699 64 84.

 

Sista ansökningsdag 16 maj.