Vxl: +46(0)10-214 66 46
Branscher

Consumer & Retail

Tekniska och digitala framsteg som mobila betalningslösningar, digitala kundklubbar, shoppingappar, jämförelsesajter och social media har en konstant påverkan på vårt konsumentbeteende. För dig som har kapacitet att ta till dig nya tekniska lösningar och omfamna en förändrad kundresa är detta paradigmskifte både en stor utmaning och en fantastisk möjlighet.

Idag är det konsumenterna som definierar shoppingupplevelsen. Olika trender sätter standarden för hur de vill bli behandlade, vilken information de vill få vid vilken tidpunkt, och hur individanpassad upplevelsen ska vara. Detaljhandelsföretagen kan därför inte längre arbeta med åtskilda varukategorier och säljkanaler – de måste istället koordineras och samverka (Forbes Retail Trends 2018). 

Hur handlare hanterar dessa komplexa, motstridiga, inspirerande och utmanande trender en förutsättning för att finnas på marknaden i framtiden. En ledares förmåga att möta dem står alltså numera i centrum för framgång inom branschen. 

Vi ser Consumer & Retail som en bransch i stor förändring där erfarenheter och kompetenser i många fall behöver tas från andra industrier, och där ledarskap, affärslogik och kultur ibland behöver utmanas i grunden. För att hantera de krav dagens konsumenter ställer behöver du vara mottaglig för det disruptiva och våga utmana de sanningar du länge varit framgångsrik med. Tillsammans med dig diskuterar vi framtiden, vilken typ av specialistkunskaper som krävs för att möta den och vilka kompetenser som definierar en framgångsrik förändringsledare i just din position. 

Inom området Consumer & Retail rekryterar vi roller som:

  • General Manager/VD
  • Försäljningsdirektör
  • Försäljningschef
  • Inköps- och logistikchef
  • E-commerce Manager
  • Kundservicechef 

Söker ditt företag en ny ledare?

Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss så återkommer vi inom 24 timmar.
Kontakta oss