Vxl: +46(0)10-214 66 46
Branscher

Media & Entertainment

Inom Media och Entertainment är förändringshastigheten stor. Traditionella medier utmanas av nya medier och ny teknik påverkar konsumtionsmönster och affärsmodeller.

Digitalisering och Big Data är två drivande teman inom branschen. Traditionella medier som tv och tryckta medier utmanas av streamingtjänster och online-medier. Avancerad dataanalys skapar nya möjligheter för annonsering, marknadsföring och individanpassade tjänster. Inom betting och gaming är mobila produkter starkt växande. E-gaming växer. VR är ännu i sin början teknologiskt men kan komma att påverka branschen på sikt.

Många av våra klienter i mer traditionella företag söker ofta seniora chefer från digitala underhållningsföretag för att kunna driva sin förändring snabbare. Många klienter söker ledare med mycket djup kunskap om digital transformation och digitala affärsmodeller. Erfarenhet från internationella företag är också starkt önskvärd.

Våra klienter är allt från stora globala koncerner till nordiska koncerner och medelstora tillväxtföretag med globala ambitioner. Roller som vi oftast rekryterar är VD, samt övriga ledningsgruppsroller som CFO, CHRO, CTO, CDO, CIO och CSO.  Vi kan även bistå vid rekrytering av andra seniora chefsrekryteringar. Vi har mångårig erfarenhet inom branschen och djup kunskap om kandidatmarknaden

Söker ditt företag en ny ledare?

Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss så återkommer vi inom 24 timmar.
Kontakta oss