Vxl: +46(0)10-214 66 46
Kundcase

Så säger våra kunder

Välmående organisationer börjar med välmående ledare. Sedan starten 1996 har vi hjälpt företag i Norden att överträffa sina affärsmål genom att rekrytera rätt ledare på rätt plats. Här kan du läsa om hur vi hjälpte våra kunder att hitta rätt lösning för deras behov utifrån det specifika läge organisationen befann sig i. Vi har stort fokus på vårt kundlöfte och merparten av våra uppdrag kommer från långvariga kunder och deras vidare rekommendationer.
Vinterväglag i skog, två bilar i bild.

Interim Management & Executive Search

Bassam: Från interim till permanent vd – på under ett år

Vilka är de tre viktigaste parametrarna du behöver överväga inför ditt första interimsuppdrag? Det vet Bassam Mattar, vd Country Director på SOS International, Mobility Division, Sverige. Han är branschbytaren som på under ett år gick från interim till permanent vd på ett av Sveriges mest hjälpsamma bolag.

Executive Search

General Manager till Van Werven

Samarbetet med K2 Search har varit synnerligen smidigt. Kontakterna ägde rum i en trevlig atmosfär. De involverade medarbetarna har också ägnat stor uppmärksamhet åt företagskulturen och atmosfären. Det är viktigt för att kunna välja rätt kandidat.

Executive Search

Country Security Manager till DHL Express

Genom alla steg i processen visade K2 ett stort engagemang och en äkthet som jag inte är van vid i liknande sammanhang. Även personerna som jag lämnat som referenter påtalade detta efter samtalen med K2 och lyfte dessutom den höga kvaliteten på frågorna samt viljan att verkligen förstå.

Executive Search

HR-direktör till Lesjöforsgruppen

I det inledande skedet motiverades valet av K2 Searchs starka referenser inom HR-området. Vid vårt möte lämnandes ett intryck av gedigen kompetens, stringent struktur och en klar och tydlig offert.

Executive Search

VD & CFO till AF Gruppen Sverige AB

K2 har genomfört ett flertal rekryteringar åt oss på VD-/ledningsnivå då vi haft en kraftig tillväxt de senaste åren och har behövt bemanna verksamheten med kompetens för att fortsätta växa.

Executive search

VD till Edge

Vårt systerbolag Edge behövde en ny VD och vår koncernchef gav oss uppdraget precis när pandemin slog till. Se filmen som berättar hur vi löste uppdraget helt digitalt.

Morris Stockholm

Executive Search

Strategisk CFO till Morris Stockholm

”Konsulten på K2 Search hade relevant operativ erfarenhet och var snabb i sin analys och förståelse för företagets behov och rollens ansvar, såväl som för min ledarstil och företagets kultur”.

Hutchison Ports Sweden

Executive Search

Senior CFO to Hutchison Ports Sweden

K2 Search helped Hutchison Ports to recruit a new CFO to build the new finance organization and structure when ramping up the Swedish operations and moving to new premises in Norvik.

Saint-Gobain Ecophon

Interim Management, Executive Search

Interim Management saved the day for Saint-Gobain Ecophon

”The complexity of the position needed a solid understanding about us and K2 Search conducted the assignments with high energy, open and honest communication and an attention to details”.

Solina Group

Executive Search

Så hjälpte K2 Search Solina Group att hitta rätt ledare

”K2 Search har varit enastående med att säkerställa mångfald i rekryteringsprocessen, vilket har lett till att vi har fått en naturlig mångfald i ledningsgruppen”.

Clavister kundcase

Executive Search

VP of Engineering till Clavister

”En av de bästa executive search-rekryteringarna jag varit med om! K2 Search vågade utmana oss i processen och kandidaten passar oss som handen i handsken!”