Vxl: +46(0)10-214 66 46
Blogg

Ny VD för K2 Search

2023-11-22

”Det är med spänning och stolthet jag nu tar över rollen som VD för K2 Search samtidigt som jag fortsätter med mitt uppdrag som VD för SalesOnly inom Wise Group AB. Trots en utmanande marknad är K2 Search ett starkt och högt respekterat varumärke. Mitt uppdrag är tydligt: att etablera K2 Search som en dynamisk tillväxtpartner med god lönsamhet.

Tillsammans med den gedigna kompetens som finns inom företaget ser jag fram emot att hjälpa våra kunder att hitta framstående ledare för morgondagen samt erbjuda marknadsledande expertis när det gäller att tillsätta ledare och styrelsemedlemmar. För mig är fokus nu att fortsätta skapa starka kundrelationer för både K2 Search och SalesOnly, säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet och bygga en hållbar organisation.

Genom vår omfattande erfarenhet och expertis inom försäljning, ledarskap och trender strävar vi efter att ge våra kunder ett ökat värde genom att vara utmärkta rådgivare och framför allt genom att tillsätta de mest lämpade kandidaterna. Jag känner en ödmjukhet inför det ansvar som detta uppdrag innebär och ser fram emot att dela med mig av våra framsteg längs vägen.” Säger Jenny Berge VD K2 Search och SalesOnly.