Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Integrationskonsult

Strand interconnect ab är ett snabbväxande och lönsamt konsultföretag med ca 100 anställda med fokus på att leverera portal- och integrationslösningar som ger mätbara och bestående resultat åt kunden. Vi erbjuder lösningar som hjälper verksamheter bli mer effektiva genom att rätt information och rätt funktionalitet alltid är tillgänglig. Vår ambition är att fortsätta arbeta med de roligaste projekten och den senaste tekniken. Bland våra kunder finns seb, skf, altlas copco, boliden, getinge, tv4, sodexho, stena och varbergs kommun. Du kan läsa mer om våra lösningar på www.strandinterconnect.se.

Kvalifikationer och krav
du är en erfaren integrationskonsult med minst fem års erfarenhet av integrationsprojekt. Du har en gedigen teknisk bakgrund och gärna goda kunskaper i java, j2ee och sql, relationsdatabaser och datalager. Du har även god kunskap om xml och xsl. Det är meriterande om du har erfarenhet av sonic esb, applikationsservrar och affärssystem. Du är analytiskt lagd, har lätt för att bygga bra kundrelationer och har dessutom ett brinnande intresse för systemintegration. Du har troligen examen inom system- eller datavetenskap.

Vi erbjuder
– ett omväxlande arbete i en mycket intressant och spännande bransch
– arbete i ett bolag som satsar på stark tillväxt på en expansiv marknad
– stort eget ansvar och frihet
– konkurrenskraftiga villkor

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 0