Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Analytiker


citibank har 200 miljoner kunder i över 100 länder. det och 275.000 anställda gör oss till en av världens största banker. i sverige har vi specialiserat oss på att erbjuda konsumentkrediter; enkla, prisvärda och lättillgängliga med hög servicegrad. det har gett oss 110.000 kunder med en utlåning på 4 miljarder kronor. citibank i sverige gör inte anspråk på att vara kundens förstabank, däremot en första andrabank – det bästa valet när man vill låna pengar snabbt och enkelt.

vi erbjuder
ett omväxlande arbete i ett mycket intressant och spännande företag, som fortsätter att växa. företaget är duktigt på att ta till vara på ”high potentials” och möjligheterna till utveckling och nya utmaningar är stora, såväl i sverige som internationellt. kulturen är rättfram och kännetecknas av hög energi och starka ambitioner. som stöd i ditt arbete har du en effektiv organisation med lång erfarenhet, stor kompetens och starka produkter.

kvalifikationer
• du är akademiker, troligen inom statistik, nationalekonomi och/eller matematik
• du har erfarenhet av att arbeta i sas, spss och/eller sql
• du har erfarenhet av analysarbete, gärna marknadsanalys
• du har hög förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
• du har förmåga att arbeta självständigt med egen drivkraft
• du är analytiskt lagd

K2 Search AB arbetar även internationellt genom rekryteringsnätverket CFR Global Executive Search med representation i över 40 länder. Läs mer

id508