Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior Konsult


microsoft grundades 1975 av bill gates och paul allen. huvudkontoret ligger i redmond, washington, usa. företaget finns representerat i över 102 länder och regioner med drygt 76 000 anställda. det finns få regioner i världen där användandet av persondatorer och internet är så stort som i sverige. därför är sverige sedan länge en viktig marknad för microsoft. i sverige bedriver microsoft ett stort antal samarbetsprojekt med företag, myndigheter och organisationer. några exempel är certifiering av experter på microsofts programvara i samarbete med landets högskolor och utbildningsföretag, samt sponsring av it-projekt för olika grupper i samhället. idag arbetar drygt 460 personer på microsoft ab som ligger i kista, strax norr om stockholm. vill du läsa mer om microsoft kan du gå in på www.microsoft.se

kraften att förändra
vi vill inget annat än att förändra världen. vi vill att it skall vara ett integrerat verktyg i företag och organisationers affärsverksamhet och en av nyckelfaktorerna för deras framgång. vi tror att du idag tillhör eliten bland it-arkitekter i sverige. du har stor erfarenhet av utmaningen att kombinera ett modernt synsätt på it med en verklighetsförankrad syn på affärsverksamhet. du talar lika obehindrat med it-proffs som med verksamhetschefer. du agerar med både hjärna och hjärta som medlare och översättare mellan affären och it. allt för att ge verksamheten det bästa av it-stöd och it-avdelningen den bästa förståelse för verksamhetens behov, krav och förväntningar. du gillar teknik, men inte för teknikens skull utan för vad den kan göra för företag, organisationer och människor.

självklart har du relevant bakgrund och utbildning (se nedan). men vi tror att du idag känner att det är dags att utvecklas vidare, göra riktigt svåra saker, förändra världen - på riktigt.

vi kan erbjuda dig ett av sveriges mest utmanande it-jobb, med världens bästa resurser i ryggen. Är du redo för att göra skillnad?

• flerårig erfarenhet av sharepoint, biztalk, net, c-sharp, axapta mfl microsoft-tekniker
• arbetat som teamledare i större utvecklingsprojekt
• möjligen varit cto, it-arkitekt, egen företagare.Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id509 3