Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Oracle Application expert


vill du bli en av 3s experter på oracle applications? hos oss på 3 får du chansen att jobba i framkant med ny teknik och med engagerade kollegor. du kommer att arbeta med projekt i vårt affärssystem oracle applications.


din uppgift är att ta ansvar för de krav som kommer från våra internkunder och hela dess livscykel – från analys till implementation och överlämning till förvaltningen. det innebär att du skall bedöma om ett krav är bäst för/kan göras i oracle applications, om det fungerar i den systemlösning som existerar idag eller inte samt normal projektkoordinering inkl analys och design och dokumentation av denna. du kommer att arbeta tätt med kravställare och i vissa situationer hjälpa dem definiera sina krav varför processförståelse, en helhetsförståelse för system och manuella processer är ett måste.

du gillar högt tempo och har en stark ansvarskänsla. du skall ha minst 5 års erfarenhet av implementation av oracle applications med tillhörande affärsprocesskunskap, helst inom både finans och logistik men framförallt logistik sidan. ett plus är om du har erfarenhet av kassasystem. du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift (svenska och engelska) samt ha god social kompetens.

Bredden i våra Executive Search-projekt innebär kunskap och förståelse för många branscher och funktioner – deras ömsesidiga beroende, likheter och olikheter. Läs mer

id508