Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Fastighetsanalytiker, Helsingborg

Northern logistic property asa (nlp) är det enda fastighetsbolaget i norden som enbart fokuserar på logistikfastigheter. Bolaget bildades i mars 2006 och är redan idag en av de större fastighetsägarna av logistikfastigheter i sverige. Totalt består fastighetsportföljen av 17 logistikcenter med en total uthyrbar yta på 624 tusen kvadratmeter. Nlp:s affärside är att investera, förvalta samt utveckla logistik- och lagerfastigheter i norra europa med målet att bli marknadsledande.

För denna tjänst gäller att det finns stora möjligheter till personlig utveckling samt att du får vara med och bygga upp såväl företaget som din egen tjänst från början. Du rapporterar direkt till vår vd, men kommer även att jobba mycket nära vår cfo som sitter i oslo.
för att lyckas i befattningen jobbar du som analytiker idag antingen på något större byggföretag, inom konsultbranschen eller på bank. I grunden är du civilingenjör lantmäteri eller liknande, kompletterat med fastighetsekonomi.

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id608