Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regional Marketing Director

Imi hydronic engineering är en ledande, global leverantör och expert på vattenburna distributionssystem och rumstemperaturreglering, med erfarenhet av mer än 100.000 byggprojekt runt om i världen. Bland annat har de levererat hela klimatanläggningen för burj khalifa i dubai och liknande projekt för heathrow terminal 5, tele2 arena, tianjins olympiska center m fl. Imi hydronic engineering hjälper kunder att optimera sina hvac (värme, ventilation och luftkonditionering) system genom att tillhandahålla produkter och kunskap för att leverera rätt inomhuskomfort till rätt energikostnad. Imi hydronic engineering är en del av den internationella koncernen imi plc med ca 15 700 anställda och en omsättning på dryga 25 miljarder sek. Under 2011 slog imi hydronic engineering tillsammans tre världsledande varumärken inom hydronisk distribution – ta, pneumatex och heimeier. Under hösten 2014 lanserades även produktnamn med imi’s namn på för att få ett starkare varumärke globalt. Imi plc.

Vi söker nu en regional marketing director.

Detta är en ny funktion i vilken du får huvudansvaret att utveckla och implementera en strategi och marknadskommunikationsplan för regionens alla länder.  för att lyckas arbetar du tätt med vd i varje land och centrala nyckelfunktioner inom pricing, product development och rapporterande chef; regional director. Du följer upp och säkerställer att planen följs och anpassas efter varje lands unika förutsättningar vad avser kundernas krav, konkurrenternas erbjudanden, produktsortiment och prioriteringar.

Du arbetar utifrån kontoret i Årstaberg i stockholm men tjänsten innebär initialt mycket resor inom regionen i norra europa.

Vi erbjuder

imi hydronic engineering är just nu inne i en mycket spännande utvecklingsfas med implementation av enhetliga processer, etablering av en ny företagskultur och lansering av nya tjänster och produkter med värdebaserad pris och lojalitetsmodell. Flera ledarroller är tillsatta under senaste året vilket gör att du kommer in i en organisation med stor förändringsvilja och mycket energi att bygga något nytt.

Kvalifikationer

• 10 + års yrkeserfarenhet av en komplex matrisorganisation i ett internationellt företag inom marknadsföring eller försäljning
• framgångsrik i att utveckla marknadsföringsstrategier i flera länder
• mycket goda ledarskapsegenskaper och utmärkta kommunikationsfärdigheter
• kreativ, beslutsam och analytisk
• dokumenterad framgång i att ha lett och drivit en varaktig förändring i samverkan med andra i en internationell organisation
• flytande svenska och engelska är ett krav, meriterande är även att kunna andra europeiska språk.

Egenskaper

• stark analytisk förmåga
• doer/handlingskraftig
• utmanande med nya tankesätt
• resultatinriktad
• diplomatisk

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 1