Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marknadsområdeschef Västra Östergötland, AO Fastighetsförvaltning

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet är indelad i tre affärsområden; fastighetsförvaltning, bostad och fastigheter och finns över hela landet. I dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Riksbyggen står inför spännande utmaningar med att vidareutveckla affärsverksamheten.

Rollen som marknadsområdeschef västra Östergötland är placerad i linköping. Rollen innebär i stora drag att strategiskt liksom operativt leda och utveckla verksamheten i marknadsområdet i enlighet med budget och affärsplan. Marknadsområdet har verksamhet i linköping, motala, Åtvidaberg, mjölby, vadstena, rimforsa, skänninge, vikingstad och boxholm. Du kommer att vara riksbyggens ambassadör i västra Östergötland och verka för att bygga goda relationer med beslutsfattare på kommuner, intressegrupper, leverantörer och kunder. Vidare ansvarar du för att proaktivt utveckla och implementera affärsprocessen ur ett kundperspektiv. Du leder, coachar och utvecklar cheferna i din organisation så att de når framgång i sina respektive roller, med betoning på kundorientering, affärsmässighet, långsiktighet och lönsamhet. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du är en trygg och erfaren ledare, har erfarenhet och kunskap om fastighetsförvaltning, ett intresse för affärer samt ett engagemang för samhällsutvecklingsfrågor. Du verkar i nära samarbete med riksbyggens andra affärsområden; bostad och fastigheter. Marknadsområde västra Östergötland består av 79 medarbetare, av vilka 6 är chefer. Tre av cheferna samt en säljansvarig rapporterar till dig.

I din roll verkar du aktivt för en öppen dialog med dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation och säkerställer att dina medarbetare förstår vilka mål ni tillsammans skall uppnå. Vidare är du van vid att identifiera förändringar i omvärlden, analysera dessa samt driva de förändringsprocesser som krävs för en framgångsrik affärsverksamhet.

Vi erbjuder

riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk välmående företag med gott rykte och en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. Vår styrka ligger i att vi finns med hela vägen – från möjligheten att börja bospara hos oss, till första spadtaget och sedan hela vägen till den dagliga förvaltningen. Vi utvecklar bostäder med de boende och förvaltningens bästa för ögonen och våra förvaltare har fördelen av att redan känna till de bostäder de tar över ansvaret för. För rätt person innebär rollen som marknadsområdeschef ett fritt arbete med stort ansvar och goda möjligheter att få vara med och göra skillnad.

Vem är du?

vi söker dig som vill vara med på en spännande resa av fortsatt utveckling i västra Östergötland. Du har erfarenhet av att leda och utveckla affärsverksamhet, gärna i större organisationer. Du har framgångsrikt drivit förändringsprocesser med fokus på kundnöjdhet, affärsmässighet och lönsamhet.

Som person är du affärsmässig och resultatorienterad med starkt driv och initiativförmåga. Du stimuleras av utmaningar och ser möjligheter. Du har god social och kommunikativ förmåga och är duktig på att bygga goda relationer. Du är analytisk, strukturerad och tydlig. Som ledare är du lyhörd och förtroendeingivande.

Vi ser vidare att du har

• flerårig erfarenhet av arbete inom fastighetsförvaltning
• flerårig ledarerfarenhet med goda resultat – även som chef över chefer
• erfarenhet och förmåga att verka omväxlande strategiskt – operativt
• akademisk utbildning är meriterande men kan uppvägas av arbetslivserfarenhet
• erfarenhet av fackliga förhandlingar är meriterande

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med marie ferntoft, rekryteringskonsult på k2 search tel  0760-00 18 17 eller madeleine tidehorn, researchkonsult, tel 0707-414486. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.

 

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 3