Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sales Development Manager Automation

Toyotas helägda dotterbolag toyota material handling europa (tmhe), är en av europas ledande leverantörer av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment och i vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar the toyota way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Tmhe har ett försäljnings- och servicenät som är aktivt i över 30 länder och har idag mer än 2 000 anställda i sverige. Inom tmhe´s verksamhet på lindholmen i göteborg ligger avdelningen tmhe logistics solution där man idag är ca 35 personer.

För att vara del av den snabba tillväxten inom affärsområde automation söker vi en sales development manager automation.

Inom affärsområdet automation arbetar dedikerade och kreativa kollegor med den senaste tekniken inom automatiserade truckar. Affärsområdet ligger i teknikens framkant och tillväxttakten är hög.

Ditt fokus är affärsutveckling med ett indirekt resultatansvar inom ditt område. Rollen har ett stort inslag av interkulturell kommunikation och du bör trivas med att möta människor i olika kontexter i en teknisk visionär miljö.

Vi erbjuder

detta är en unik möjlighet att få vara med och utveckla ett framgångsrikt företag inom tillverkande industri till nästa nivå och ytterligare stärka vår position på marknaden med framtidens lösningar för våra kunder. Du får arbeta i en högpresterande miljö där du, tillsammans med dina kollegor, kan påverka utvecklingen av tekniken och varumärket globalt.

Kvalifikationer

• eftergymnasial utbildning på högskolenivå med inriktning teknik eller logistik ett brinnande intresse för området
• flerårig dokumenterad erfarenhet av att driva och utveckla försäljningsprocesser och projekt inom teknik- eller logistikbranschen
• erfarenhet av att arbeta inom en internationell matrisorganisation med att bygga upp en organisation och implementera olika projektmodeller
• god kunskaper i engelska i tal och skrift, ytterligare europeiska språk är meriterande

Egenskaper

• utåtriktad
• kundorienterad
• god interkulturell kommunikatör
• driven och resultatinriktad teamspelare
• strukturerad

I denna rekrytering samarbetar vi med k2 search. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med helen t gunnarsson, 0760-00 18 15 eller carl-johan borvander, 0723-011753.  alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast. Urval sker löpande.

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 2