Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Platschef Byggservice – Region Syd

Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag med en omsättning på ca 24,5 miljarder NOK 2015. Veidekke i Sverige har ca 1 700 anställda och en omsättning på ca 7,3 miljarder SEK 2015. Veidekkes recept på framgång är en gemensam plattform för en positiv företagskultur. Den baseras på våra värderingar, coachande ledarskap och en vardag präglad av glädje, entusiasm och engagemang. Det är en plattform som leder till nöjda kunder och god lönsamhet. Och det är en grund som ger oss möjlighet att fortsätta utvecklas.

Veidekke Entreprenad söker nu en Platschef Byggservice – Region Syd.

Veidekke expanderar i regionen och behöver nu förstärka organisationen med denna roll som Platschef Byggservice med placering i Helsingborg.

I rollen som Platschef kommer du att ha totalansvar för vår byggserviceverksamhet. Arbetet ställer stora krav på god samarbetsförmåga och ordning och reda. För att skapa framgångsrika projekt behövs det engagerade medarbetare, som vill och vågar tänka annorlunda. I Veidekke arbetar vi med starka team och involverande planering, där du som platschef tillsammans med arbetsledarna driver denna process.

Vi erbjuder

Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett Veidekke med spännande och dynamisk arbetsmiljö, ett unikt medarbetarengagemang och ett starkt fokus på kundens behov. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi involverar våra medarbetare, kunden, leverantörer och UE och resultatet blir högre lönsamhet, bättre kvalitet, färre olyckor och stora tidsvinster samtidigt som vi har riktigt kul på jobbet.

Din bakgrund

Vi tror att du har flerårig erfarenhet inom byggbranschen tidigare erfarenhet som Platschef. Stor vana av att driva projekt där du tagit ansvar för ekonomi, planering, personal och kvalitet i projekten med lyckat resultat.

Egenskaper

För oss är platschefen en viktig nyckel till resultat och trivsel på arbetsplatsen. Du är bra på att skapa starka team tillsammans med medarbetare, kunder och samarbetspartners. Du är prestigelös, trygg och har ett ekonomiskt sinne där du har kunden i fokus. De varierande arbetsuppgifterna kräver att du som person har god samarbetsförmåga där du kan leda och coacha dina medarbetare att växa och arbeta mot gemensamma mål.

Övrigt

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. I denna rekryteringsprocess samarbetar Veidekke med K2 Search och vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Edqvist på tel 076 – 54 54 028 eller researchkonsult Johanna Mattsson på tel 073 – 521 65 00. Ansök tjänsten på www.k2search.se  
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Executive Search se.