Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Drivande branschutvecklare

Myn (motorbranschens yrkesnämnder) är ett samarbetsorgan mellan motorbranschens arbetsgivareförbund och if metall.

I rollen som branschutvecklare får du vara med och starta upp och driva ett pilotprojekt kopplat till kvalitetssystemet – motorbranschcollege.  motorbranschcollege är ett kvalitetssystem som är på väg att utvecklas och riktar sig mot särskilt utvalda gymnasieskolor som tillhandahåller utbildningar mot motorbranschens yrken. Genom att initiera och stärka samverkan mellan gymnasieskolor och företag i motorbranschen är ambitionen att höja kvaliteten i utbildningssystemet.

Vi erbjuder

kanske ett av de mest spännande uppdragen som finns just nu i gränslandet mellan utbildning, politik och mycket snabb teknisk utveckling – du är med där det sker. Bakom uppdraget står tunga representanter från arbetsmarknadens parter som prioriterar detta mycket högt. Du utgår från centrala lokaler i näringslivets hus på Östermalm men arbetar mot skolor, kommuner och näringsliv över hela landet. Du kommer att få vara med och påverka beslutsfattare i skolväsendet, näringslivet och på politisk kommunal nivå. Anställning sker hos motorbranschens arbetsgivareförbund men projektet drivs genom myn.

Kvalifikationer

framgångsrik kandidat har erfarenhet från svenskt utbildningsväsende och särskilt gynnsamt är det om du dessutom har haft beröringspunkter med någon del av motorbranschen.

• erfarenhet av att arbeta i kommunal skolmiljö och kanske som programchef eller rektor
• skicklighet i att presentera lösningar och gärna med visionärt anslag
• vana av att kommunicera med ledande befattningshavare
• kan formulera dig felfritt på svenska och engelska i både tal och skrift

Egenskaper

• stark motor
• analytisk förmåga
• god kommunikatör
• kan hålla struktur och är skicklig på prioriteringar

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med arnold sjölund på
k2 search ab, tel. 0760-00 18 21 eller madeleine tidehorn 0707-41 44 86. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
eftersom rekryteringsarbetet startar direkt, kommer intervjuer att ske löpande. Vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt.

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 2