Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Operativ chef – Säkerhetscenter

Stanley security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Stanley security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i stanley black & decker koncernen. Stanley security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour.

Som operativ chef ansvarar du för det operativa arbetet på vårt säkerhetscenter ”kundtjänst och larmcentral”.

Du ansvarar för att enheten producerar enligt bestämda processer med högsta möjliga kvalitet och du arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra verksamheten tillsammans med dina direktrapporterande arbetsledare och enligt våra kunders högt ställda förväntningar.

Din profil

för att lyckas i den här rollen så är det viktigt att du är en erfaren och trygg ledare med dokumenterad erfarenhet av att leda andra chefer. Verksamheten du leder är igång dygnet runt, alla dagar, så det är viktigt att du har erfarenhet från liknande verksamhet, gärna med ett internationellt fokus. Vi tror också att du har ca 5 års dokumenterad erfarenhet som chef och då erfarenhet av att leda andra chefer.

Du är en trygg ledare som är van att jobba självständigt med god förmåga av att bygga team och får med dig dina kollegor i en föränderlig miljö.

Vi erbjuder

• ett ansvarsfullt arbete med stor handlingsfrihet hos en premium leverantör i branschen
• att utveckla vår verksamhet för att klara framtidens krav på ökad tillgänglighet och säkerhet baserad på tillförlitlighet och kundnöjdhet
• att vara en del i en viktig enhet med högt internt fokus
• att vara chef över chefer och sitta med i ledningsgruppen

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 1