Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Skåne

Erik olsson fastighetsförmedling ab är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 190 anställda med en omsättning på ca 230 msek. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt.

Vill du vara med att vidareutveckla region skåne inom en av sveriges ledande aktörer inom fastighetsmäklarbranschen?
erik olsson fastighetsförmedling står inför en kraftig tillväxt och flyttar fram positionerna med stärkt marknadsplattform och ännu fastare grepp om skånes bostadsmarknad för bostadsrätter och villor. Nu behöver vi en regionchef för skåne för att driva försäljningsutvecklingen ännu ett steg framåt.

Utmaningen

rollen handlar om att genom ett stort eget initiativ och starkt säljfokus förverkliga regionens resultatmål och utveckla marknadspositionen i skåne. Som regionchef har du ett övergripande budget och försäljningsansvar för förmedling av bostäder, succession och nyproduktion. Du har ett övergripande personalansvar för alla fastighetsmäklare på våra kontor i skåne (malmö, lund, skanör) och coachar och utvecklar ditt lokala ledningsteam.

Din bakgrund

vi siktar högt och söker dig som redan skapat stordåd i en försäljningsorganisation! du har 5-7 års dokumenterad erfarenhet av framgångsrik säljledning och personalansvar inom en försäljningsinriktad bransch gärna med en koppling till fastighetsmäklarbranschen.

Är du den vi söker?

för att lyckas i rollen som regionchef är det viktigt att du har goda ledaregenskaper samt intresse för människor och ledarskap. Du är en energifylld och motiverande person med driv som verkligen brinner för försäljning.

Du har nu chansen att få vara med på vår resa mot att bli sveriges ledande fastighetsförmedling. Du längtar efter friare händer och att få spela en stor roll i en dynamisk organisation på ständig frammarsch. Arbetsplatsen består till största delen av unga människor med mycket fart och energi.

Vad gör detta till din utmaning?

vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som regionchef till just din utmaning.

Ansökan

Ansök tjänsten på www.k2search.se.

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 0