Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Skåne

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 190 anställda med en omsättning på ca 230 MSEK. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Malmö, Lund, Skanör, Göteborg och Varberg.

Vill du vara med att vidareutveckla region Skåne inom en av Sveriges ledande aktörer inom fastighetsmäklarbranschen?
Erik Olsson Fastighetsförmedling står inför en kraftig tillväxt och flyttar fram positionerna med stärkt marknadsplattform och ännu fastare grepp om Skånes bostadsmarknad för bostadsrätter och villor. Nu behöver vi en Regionchef för Skåne för att driva försäljningsutvecklingen ännu ett steg framåt. Denna roll rapporterar till vice VD och blir ett viktigt tillskott i vår ledningsgrupp.

Utmaningen

Rollen handlar om att genom ett stort eget initiativ och starkt säljfokus förverkliga regionens resultatmål och utveckla marknadspositionen i Skåne. Som Regionchef har du ett övergripande budget och försäljningsansvar för förmedling av bostäder, succession och nyproduktion. Du har ett övergripande personalansvar för alla fastighetsmäklare på våra kontor i Skåne (Malmö, Lund, Skanör) och coachar och utvecklar ditt lokala ledningsteam. Du har ett övergripande ansvar för att värderingar, koncept och metoder är välförankrade och efterlevs.

Din bakgrund

Vi siktar högt och söker dig som redan skapat stordåd i en försäljningsorganisation! Du har 5-7 års dokumenterad erfarenhet av framgångsrik säljledning och personalansvar inom en försäljningsinriktad bransch gärna med en koppling till fastighetsmäklarbranschen. Förmodligen kan du sällanköpshandel och har kunskap kring hur försäljning skapas genom inspirerande upplevelser.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som Regionchef är det viktigt att du har goda ledaregenskaper samt intresse för människor och ledarskap. Du är en energifylld och motiverande person med driv som verkligen brinner för försäljning. Det är viktigt att du är en inspirerande och coachande ledare med full tillgänglighet som visar vägen och som agerar motivationsmotor för företagets fastighetsmäklare.

Du har nu chansen att få vara med på vår resa mot att bli Sveriges ledande fastighetsförmedling. Du längtar efter friare händer och att få spela en stor roll i en dynamisk organisation på ständig frammarsch. Arbetsplatsen består till största delen av unga människor med mycket fart och energi. Viktigt är att du trivs i denna miljö! Känner du att ovanstående är något som tilltalar dig och att du har det som krävs för att lyckas i denna roll, tveka inte att söka denna tjänst.

Vad gör detta till din utmaning?

Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som Regionchef till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen!

Ansökan

Vill du veta mer är du välkommen kontakta K2 Search som hjälper Erik Olsson Fastighetsförmedling med detta uppdrag.
Researchkonsult Ken Ahl | 073-540 52 80 | ken.ahl@k2search.se
Rekryteringskonsult Eva Backstam | 076-000 18 20 | eva.backstam@k2search.se

Ansök tjänsten på www.k2search.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
Då urval, intervjuer och tester sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående.

.