Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Manager Bid Management – Enterprise Sales

Enterprise Sales är Telia Sveriges enhet för företagsförsäljning till våra största företagskunder i Sverige. Enheten Business Design ansvarar för funktioner som Business Board, Bid Managers, Solutions Architects, Business Process Architects, Area Specialists, affärsstöd, i försäljning till våra största kunder och för våra större affärscase.

Rollen

Vi söker nu en affärsorienterad ledare till enheten Bid Management där du kommer att leda teamet med Bid Managers som var och en ansvarar för att leverera Telias största affärsprojekt från början till slut. Bid Managers leder team med säljare, lösningsarkitekter och specialister som både arbetar med konkreta RFP, avtal och utveckling av Telias största företagskunder. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för att driva den dagliga verksamheten med eskaleringar och övriga operativa insatser. Utöver detta arbetar du långsiktigt med effektivisering av offertprocessen gällande arbetsmetodik och gränssnitt med övriga organisationen för att minimera tidsåtgång och återanvända erfarenheter från tidigare offertprocesser.
Rollen är omväxlande med många interna kontakter inom hela Telia.

Vi erbjuder

Som ledare för ett team på 10 medarbetare samt ett projektkontor får du ett av Telias mest krävande jobb med mycket säljpuls. Genom dina medarbetare och deras insatser säkerställer du att Telias kunder får anbud och avtal som möter kundernas behov och Telias kvalitetskrav. Eftersom vi är inne i en stark förändringsresa förväntas du kunna både coacha och handleda dina medarbetare. Du kommer att ingå i Solution Designs ledningsgrupp där du är specialist inom verksamhetsutveckling och projektledning.

Vem är du?

Du har stor drivkraft och brinner för att uppnå önskat resultat. Du är en mycket god ledare med förmåga att skapa förtroende och att coacha dina medarbetare att utvecklas och nå utmärkta resultat. Du har en bakgrund inom försäljning, Telekommunikation/ IT och projektledning. Du bör också ha erfarenhet av att utvecklingsarbete och strategiskt ledningsarbete samt att bygga både interna och externa relationer. Du har en god kommunikationsförmåga både i tal och skrift, då vi också som ledare arbetar med koncernuppdrag och verksamhetsutveckling.

Din kompetens och erfarenhet

• Minst fem års relevant erfarenhet från ledning, tjänsteförsäljning, projektledning och IT med fokus på kommunikation och integration.
• Erfarenhet från att arbeta med både anbud, avtal och tjänstebeskrivningar
• Kompetens inom affärsjuridik och förhandlingsvana
• Kompetens om offentlig upphandling är meriterande
• Stark förmåga att lösa problem, analys av komplex kravbild och prioritering med konsekvensanalys

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! Ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt och vi behöver din ansökan omgående. Eventuella frågor mailas till ulf.linden@k2search.se eller madeleine.tidehorn@k2search.se  

.