Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Manager Bid Management – Enterprise Sales

Enterprise sales är telia sveriges enhet för företagsförsäljning till våra största företagskunder i sverige.

Rollen

vi söker nu en affärsorienterad ledare till enheten bid management där du kommer att leda teamet med bid managers som var och en ansvarar för att leverera telias största affärsprojekt från början till slut. Bid managers leder team med säljare, lösningsarkitekter och specialister som både arbetar med konkreta rfp, avtal och utveckling av telias största företagskunder. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för att driva den dagliga verksamheten med eskaleringar och övriga operativa insatser.

Vi erbjuder

som ledare för ett team på 10 medarbetare samt ett projektkontor får du ett av telias mest krävande jobb med mycket säljpuls. Genom dina medarbetare och deras insatser säkerställer du att telias kunder får anbud och avtal som möter kundernas behov och telias kvalitetskrav. Eftersom vi är inne i en stark förändringsresa förväntas du kunna både coacha och handleda dina medarbetare.

Vem är du?

du har stor drivkraft och brinner för att uppnå önskat resultat. Du är en mycket god ledare med förmåga att skapa förtroende och att coacha dina medarbetare att utvecklas och nå utmärkta resultat. Du har en bakgrund inom försäljning, telekommunikation/ it och projektledning. Du bör också ha erfarenhet av att utvecklingsarbete och strategiskt ledningsarbete samt att bygga både interna och externa relationer.

Din kompetens och erfarenhet

• minst fem års relevant erfarenhet från ledning, tjänsteförsäljning, projektledning och it med fokus på kommunikation och integration.
• erfarenhet från att arbeta med både anbud, avtal och tjänstebeskrivningar
• kompetens inom affärsjuridik och förhandlingsvana
• kompetens om offentlig upphandling är meriterande
• stark förmåga att lösa problem, analys av komplex kravbild och prioritering med konsekvensanalys

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare . Läs mer

id608