Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Interim Purchase Manager

Brammer är förstahandsvalet när du behöver högkvalitativa MRO-produkter (underhåll, reparation och service) inom industrin. Brammer är Europas ledande specialistdistributör. Brammer erbjuder garanterad leverans och lokal service dygnet runt, sju dagar i veckan, året om. Tillsammans med dig och din personal hjälper vi dig att förbättra produktiviteten, sänka den totala anskaffningskostnaden för delar och minska behovet av rörelsekapital.  Brammer har ca 115 anställda i Sverige fördelade på 12 orter, och totalt ca 3600 anställda i 23 länder. Centrallager finns i Göteborg och Helsingborg. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Läs mer på www.brammer.biz

Uppdragsbeskrivning

Brammer går just nu igenom en större förändring då man under 2014 förvärvade den norska koncernen Lønne Group. Förvärvet innebär att gå ifrån en affärsmodell som baserats på OEM-försäljning till att verka som distributör till slutkund. Företaget går även från att vara sju legala enheter till att bli en.

Rollen som Interim Purchase Manager är en nordisk roll och du rapporterar till nordisk MD. Viktiga kontaktytor är försäljningschef, logistikchef, produktchefer, MD Norge, MD Sverige, MD Danmark och MD Finland. Du är medlem i den nordiska ledningsgruppen.

Vi söker en senior ledare inom inköp som har erfarenheten, kapaciteten och förmågan att skapa och implementera nya strukturer och processer för inköp inom den nordiska  organisationen. För att lyckas med uppdraget bör du ha gemomfört detta eller liknande förändringsprocesser tidigare.

 
Din bakgrund

• Erfarenhet som strategisk och operativ ledare inom inköp och logistik
• Erfarenhet från att ha analyserat, skapat och implementerat strukturer och processer inom inköp och logistik hos en större distributör mot slutkund.
• Erfarenhet av strukturella och kulturella förändringsprocesser
• Erfarenhet av interimsuppdrag

Uppdragets omfattning

Tillträde för uppdraget är så snart som möjligt och beräknas pågå 6-9 månader. Det är ett heltidsuppdrag med placering i Göteborg.

För mer information om uppdraget är du välkommen att kontakta Pauline Nilsson Cattaneo på 076-000 18 19 alternativt Pauline.nilsson-cattaneo@k2search.se eller Helen Tånghed-Gunnarsson på 076-000 18 15 alternativt helen.tanghed-gunnarsson@k2search.se på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök på www.k2search.se

.