Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR Advisor

Toyotas helägda dotterbolag Toyota Material Handling Europa (TMHE), är en av Europas ledande leverantörer av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. TMHE har ett försäljnings- och servicenät som är aktivt i över 30 länder och har idag mer än 2 000 anställda i Sverige.
Inom TMHE´s verksamhet på Lindholmen i Göteborg ligger avdelningen TMHE Logistics Solutions som ansvarar för utveckling och implementering av logistiklösningar utöver de traditionella trucklösningarna. Internet of Things, Digital transformation och Industri 4.0, det är TMHE Logistics Solutions. Idag är man ca 50 personer, tillväxttakten är hög och vi söker nu en tillväxtinriktad HR Advisor. 

 
Rollen som HR Advisor vid TMHE Logistics Solutions är nyinrättad och erbjuder en unik möjlighet att få vara med och utveckla HR funktionen inom den starkt tillväxtorienterade avdelningen. Som HR Advisor ansvarar du för att planera, utveckla, implementera och stötta HR-processerna. Du ansvarar även för att agera bollplank för ledare och medarbetare i alla typer av HR- frågor kopplat till organisation, team, ledare och medarbetare. Du leder och deltar i projekt och aktiviteter inom HR-området som exempelvis instegsprogram, lönestrategier, fackliga förhandlingar, organisationsförändringar och kompetensutveckling.

Inom THME Logitics Solutions på arbetar dedikerade och kreativa kollegor med den senaste tekniken inom två olika affärsområden: Automation och Telematics. Inom affärsområdet Telematics arbetar vi med digital innovation och inom Automation fokuserar vi på automatiserade truckar. Affärsområdena ligger i teknikens framkant, efterfrågan ökar varje dag och tillväxttakten är hög.

Vi erbjuder

Du får arbeta i en högpresterande miljö och bör tycka om att arbeta i en dynamisk kultur i ett tillväxtföretag med mycket höga ambitioner och lång tradition av framgångsrika produkter och lösningar till kunderna. I rollen som HR Advisor får du en nyckelposition med ett ansvar för att driva och administrera rekryteringsarbetet inom båda affärsområdena.

Placeringsort är vårt kontor på Lindholmen Science Park i Göteborg, och du rapporterar till Director Logistics Solutions.

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning inom HR-området och minst 5 års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete där du både drivit operativa HR-processer och deltagit i strategiska utvecklingsprojekt i en internationell miljö. Du har gedigen förhandlingsvana och kunskap om arbetsrätt och kollektivavtal.  Du är inkännande och handlingskraftig, knyter kontakter internt och externt och arbetar med stor professionalism, integritet och affärsmässighet. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Maria Lidgren, 0735-32 09 49. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast. Urval sker löpande. Ansök tjänsten på www.K2Search.se

 

Executive Search se.