Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marknadsområdeschef

Ikano bostad förvaltar cirka 5 900 hyreslägenheter och har för närvarande cirka 1 300 lägenheter i produktion. Ikano bostad ingår i affärsområde fastigheter som är en långsiktig fastighetsägare och projektutvecklare. Affärsområde fastigheter är en del av ikano, en internationell företagsgrupp med verksamheter inom finans, fastighet, försäkring och detaljhandel. Gruppen har cirka 4 500 anställda i 14 länder. Huvudkontoret finns i luxemburg.

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig en utveckling i ett företag som ser långsiktig trygghet som viktigt för våra medarbetare.

Vi söker en marknadsområdeschef till Öresund med placering på vårt kontor i hyllie.

Arbetsuppgifter

rollen som marknadsområdeschef ingår i nya bostäder som är en av våra affärer inom bostad. Du har ett övergripande ansvar för verksamheten inom marknadsområdet Öresund. Du leder och utvecklar verksamheten i enlighet med budget och affärsplan både på strategisk och operativ nivå. Vidare ansvarar du för marknadsområdets resultat, inkluderat ekonomi- och försäljningsansvar.

I rollen ingår det att fatta beslut avseende markförvärv, investeringar och försäljningsstart av nya projekt men även för anskaffning och försäljning av nya byggrätter. Därmed är det viktigt att skapa och bibehålla goda relationer med bl.a. Beslutsfattare på kommuner, samarbetspartners och kunder.

Du har personalansvar för en grupp drivna projektledare och projektchefer som du leder, coachar och uppmuntrar till att samarbeta, utvecklas och tillsammans skapa ett framgångsrikt företag.

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning med byggteknisk eller arkitektonisk inriktning eller motsvarande. Du har minst 10 års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. För att lyckas i rollen har du bred erfarenhet av projektledning och projektutveckling av bostäder samt kunskap om fastighetsekonomi, finansiering, fastighetsjuridik. Du har även kunskap om bygglagstiftning och exploateringsfrågor. Vi ser gärna att du har stor kunskap om bostadsmarknaden, dess mekanismer och utveckling samt god kännedom om marknad och konkurrenter. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. God datorvana är en självklarhet.

Personliga egenskaper

som person driver du dina frågor framåt och har helhetsfokus. Du är en naturlig relationsbyggare och skapar goda relationer både internt och externt. Du har känsla för affärer och ett stort intresse och engagemang för boende.

Ikano bostad vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökanden som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald.

Med anledning av semestertider kommer vi att behandla ansökningarna och börja kalla till intervju först efter den 15 augusti 2016.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 2