Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Teamledare/Rekryteringskonsult

Wise IT AB är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom IT. Vi arbetar med starka varumärken i olika branscher och ger ett kompetent stöd i matchningsprocessen när du behöver en kvalificerad IT-specialist, IT-chef eller supporttekniker på hög nivå. Wise IT är en del av Wise Group AB som är listat på Nasdaq OMX First North Premier. Läs mer på: www.wiseit.se – Rätt människor inom IT.

Som Teamledare/rekryteringskonsult hos oss har du två roller. Du arbetar som rekryteringskonsult med ansvar för rekryteringsprocessen från start till mål inklusive försäljning och kundansvar. Fokus är att bygga upp och utveckla en egen portfölj av kunder och uppdrag som du gillar och trivs med.

Som Teamledare för Wise IT i Göteborg planerar och leder du den dagliga verksamheten, coachar och stöttar konsulterna samt hanterar administrativa frågor i den dagliga driften.  Vår styrka är konsulternas förmåga att skapa värde för kunderna baserat på en djup förståelse av IT i en komplex verksamhet och värld. Proaktivitet i relationsbyggandet och aktiv search i processen är naturliga delar för oss för att nå framgång för både våra kunder och kandidater.

Som Teamledare/rekryteringskonsult har du förmågan att få verksamheten att växa ytterligare. För att lyckas i rollen skall du vara van vid att med eget ansvar driva hela säljprocesser, hantera förfrågningar från kunder samt ta fram och presentera offerter.

Du förväntas kunna kommunicera med kundens IT-organisation kring kundbehov samtidigt som du med kraft kan driva kommersiella förhandlingar med inköpsavdelningen och/eller företagsledningen. Du rapporterar till regionchefen för Wise IT i Göteborg.

Vi erbjuder

En nyckelroll i ett trendsättande företag som värderar affärsdriv, mod och högt engagemang.  Rollen är omväxlande, utmanade och med stor möjlighet att göra skillnad. Du får vara med att påverka och utveckla Wise IT till att nå de framtida målen. Wise IT har en kvalitetsprofil med stort fokus på kunder, försäljning och leverans. Arbetsmiljön präglas av glädje, prestigelöshet och högt tempo.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av rekryteringsarbete och/eller eget ledarskap
• Dokumenterad erfarenhet från framgångsrik tjänsteförsäljning
• God förståelse för IT-terminologin och olika roller i branschen
• Relevant akademisk examen

Egenskaper

• Säljdriven, självgående, målinriktad och kundorienterad
• Socialt kompetent – skapar kontakter och underhåller relationer
• Handlingskraftig och affärsinriktad
• Nyfiken, positiv och innovativ
• Prestigelös

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Maria Lidgren tel. 073- 532 09 49 eller Bengt Olander, tel. 0760 – 00 18 05 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.