Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Product Manager

Toyotas helägda dotterbolag toyota material handling europa (tmhe), är en av europas ledande leverantörer av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment och i vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar the toyota way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Tmhe har ett försäljnings- och servicenät som är aktivt i över 30 länder och har idag mer än 2 000 anställda i sverige. Inom tmhe´s verksamhet på lindholmen i göteborg ligger avdelningen tmhe logistics solution där vi idag är ca 50 personer.

Tmhe logistics solutions arbetar med en rad möjligheter som har med vår bransch och vår omvärld att göra. Inom affärsområdet automation arbetar dedikerade och kreativa kollegor med den senaste tekniken inom automatiserade truckar – morgondagens logistiklösningar som kontinuerligt vinner ny mark.

I rollen som product manager kommer du ansvara för att underhålla, utveckla produkten ”order manager”. Mjukvaruprodukten ”order manager” är en central byggsten i vårt systemerbjudande till kunder som automatiserar lager och produktionsverksamhet. Du arbetar agilt med scrumteamen, har en utåtriktad roll i vilken du kommunicerar med dina kollegor på de europeiska säljbolagen och deras kunder kring vilka lösningar som optimerar deras orderflöden. Du ansvarar bland annat för upprättande av produkt road map, kundkrav/kravspecifikationer produktinformation, produktplanering och säljsupportmaterial. Utöver detta är du ansvarig för konkurrentinformation samt för att hantera externa mjukvaruleverantörer. Detta är en nyckelroll i vilken du arbetar tätt med toyotas utvecklingsavdelning, kunder samt säljbolag utspridda över hela europa. Rollen innebär cirka 50 resdagar/år.

Vi erbjuder

rollen ger dig en unik möjlighet att arbeta i en internationell miljö med morgondagens teknik, och är en unik möjlighet att få vara med och utveckla ett framgångsrikt företag inom tillverkande industri till nästa nivå.

Kvalifikationer

hos tmhe logistics solutions råder kulturen är vi övertygade om att starka individer bygger starka lag. Som medarbetare hos tmhe förväntas du ta ansvar för dina handlingar, vara engagerad och uttrycka din åsikt, visa respekt för människorna omkring och sträva efter ständiga förbättringar.

• lång erfarenhet av logistiklösningar inom materialhantering
• minst 5 års erfarenhet som produktchef för mjukvara/produkt med mjukvara
• relevant eftergymnasial utbildning från högskola/universitet eller motsvarande
• kundorienterad och en god interkulturell kommunikatör

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 3