Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Project Leader Telematics

Toyotas helägda dotterbolag toyota material handling europa (tmhe), är en av europas ledande leverantörer av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Tmhe har ett försäljnings- och servicenät som är aktivt i över 30 länder och har idag mer än 2 000 anställda i sverige. Inom tmhe´s verksamhet på lindholmen i göteborg ligger avdelningen tmhe logistics solutions som ansvarar för utveckling och implementering av logistiklösningar utöver de traditionella trucklösningarna. Internet of things, digital transformation och industri 4.0, det är tmhe logistics solutions.

Vill du arbeta verksamhetsnära i en organisation där du kan vara med och göra skillnad? med utveckling av internet of things, avancerade tekniska lösningar, nya arbetsmetoder och att bryta ny mark? känns detta inspirerande,  spännande och därmed  viktigt för dig i din nästa roll? i rollen som project leader telematics projekt manager kommer du  ansvara för att dra igång och projektleda nya projekt inom affärsområdet telematics. I dina arbetsuppgifter ingår att ha ansvar projektens planering, genomförande och uppföljning, att säkerställa att  det finns tillräckliga resurser men rätt kompetensbredd och djup.

Rollen som project manager telematics är nyinrättad och du kommer att arbeta brett mot och med hela projektteamet.

Vårt erbjudande

hos oss får du möjlighet att få arbeta inom ett expansivt företag inom den senaste tekniken! du får arbeta i en högpresterande miljö, bör tycka om att arbeta i en dynamisk kultur i ett tillväxtföretag med mycket höga ambitioner och lång tradition av framgångsrika produkter och lösningar till kunderna.

Kvalifikationer

• högskole-/civilingenjör eller motsvarande inom relevant utbildning
• dokumenterad erfarenhet och kompetens inom att driva tekniska it-relaterade projekt från början till slut
• affärsinriktad, initiativrik och resultatinriktad
• teamspelare
• god kommunikationsförmåga
• strukturerad
• lösningsorienterad

I denna rekrytering samarbetar vi med k2 search. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med carl-johan borvander, tel 0723-011753. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast. Urval sker löpande.

 

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 1