Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior Projektledare

Room2Room är en skandinavisk hotellinredare med referenser i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Berlin. Huvudkontoret ligger i Oslo, och företaget är branschledande i Norge. Room2Room är helägt av det svenska företaget Hestra Inredningar som består av 140 medarbetare och omsätter ca 400 MSEK Fokus är nu att etablera sig på den svenska marknaden.

Room2Room har till största del bedrivit sin verksamhet i Norge men förvärvades under förra året av Sveriges ledande företag inom butiksinredning, Hestra Inredningar. Målet nu är att öka tillväxten genom att växa på den svenska marknaden. För att uppnå högt uppsatta mål och ambitioner söker Room2Room sin första anställning i Sverige med bas på kontoret i Stockholm.

I rollen som Senior Projektledare är du helhetsansvarig för hotellinredningsprojekt. Rollen omfattar försäljning av nya projekt samt operativ projektledning. Du samarbetar med externa och/eller företagets egna designers för att hitta rätt design av konferenslokaler, lobby, restaurang och hotellrum. Du ansvarar även för inköp, logistik, montage och uppföljning när projektet är klart. Som Senior Projektledare tar du projekten från idé till verkligheten.

Du kommer att i huvudsak jobba med projekt i Sverige, men projekt kan också förekomma i Norge och Danmark. Rollen är placerad i Stockholm och rapporterar till företagets VD. Rollen som Senior Projektledare innebär stor självständighet och du kommer att vara mycket delaktig i företagets utveckling.

Vi erbjuder

Då det är en nystartad verksamhet i Sverige är det en roll fullt av möjligheter och spännande utmaningar. Det är en självständig och central roll i ett växande bolag där din insats, tillsammans med VD, är av stor betydelse för bolagets framtida verksamhet. Organisationen kan beskrivas som prestigelös med ett tydligt resultat- och målfokus. 

Kvalifikationer

• Längre erfarenhet från inrednings-/hotellbranschen
• Erfaren projektledare
• Erfarenhet av försäljning av liknande projekt

Egenskaper

• Prestigelös
• Ambitiös
• Orädd
• Strukturerad
• Driven

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med martin.svedar@k2search.se eller petter.palsson@k2search.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se  

 

.