Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior Manager – Customer Service Management

Telia Company är en internationell koncern med en global strategi, men varhelst vi verkar, agerar vi som ett lokalt företag. Vi erbjuder våra tjänster på 20 marknader. Vi tillhandahåller nätanslutning och telekommunikationstjänster som hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. 

Business Unit Enterprise är Telias gemensamma enhet för företagsförsäljning av produkter och tjänster. Enheten ansvarar för marknadsföring och försäljning av Telias hela produkt- och tjänsteportfölj gentemot företagskunder i Sverige och Finland samt multinationella företagskunder i Norden. Inom Business Unit Enterprise återfinns Enterprise Services. Där samlas ett antal nyckelkompetenser, däribland enheten för förvaltning och utveckling av kunder i den operationella fasen som kallas Customer Service Management. I enheten återfinns Service Managers som arbetar med Telias hela erbjudandeportfölj.

Vi söker nu en ny ledare till ett av teamen inom denna verksamhet som vill fortsätta driva förändring och säkerställa Sveriges mest nöjda företagskunder.

Dina arbetsuppgifter 

Din huvuduppgift är att coacha och leda ett team av Service Managers inom enheten Customer Service Management. Målet är att uppnå visionen ”Vi skall förtjäna rollen som Trusted Advisor hos våra kunder och på så sätt bli en tydlig differentiator vid kundernas val av leverantör. När vi lyckas visar det sig genom att Kunderna respekterar vår kunskap och kompetens och anförtror oss sina utmaningar och lyssnar på våra råd”.

Du förväntas att starkt bidra till enhetens utveckling och samverkan med andra enheter inom Telia.

 
Vem är du? 

Du har erfarenhet att leda och coacha medarbetare och i din tidigare yrkesbana har du en bakgrund med kundnära kontakter t.ex. inom service management, outsourcing, implementation av projekt eller komplex försäljning. Du har stor drivkraft är prestigelös och brinner för att uppnå önskade resultat. Vidare har du en teknisk kompetens inom telekom och IT och det är ett extra plus om du har erfarenhet från outsourcing och att implementera och utveckla komplexa lösningar till företagskunder. Du har en mycket god förmåga att hantera företagskunder, bygga relationer och skapa förtroende. Du är även bra på att skapa interna och externa kontaktnätverk samt att samarbeta inom Telias organisation.

Vi erbjuder

Som ledare för ett av våra team med Service Managers får du ett utmanande, omväxlande och utvecklande jobb med mycket kundkontakt. Du kommer i många situationer representera Telia och skapa många nya relationer, både internt och externt. Vi är mitt uppe i en stor förändringsresa och du kommer att vara del av många av de största förändringarna.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av att leda team
• God kännedom och kunskap om Service Management
• Teknisk kunskap inom Telekommunikation och IT
• Erfarenhet av försäljning och outsourcing är starkt meriterande
• Högskoleexamen eller motsvarande

Egenskaper

• Prestigelös
• Driven
• Relationsskapande
• Resultatorienterad
• Strukturerad

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Ulf Lindén, ulf.linden@k2search.se alternativt Petter Pålsson, petter.palsson@k2search.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Ansök tjänsten på www.k2search.se . Urval sker löpande.

Executive Search se.