Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior Manager – Customer Service Management

Telia company är en internationell koncern med en global strategi, men varhelst vi verkar, agerar vi som ett lokalt företag. Vi erbjuder våra tjänster på 20 marknader.

Business unit enterprise är telias gemensamma enhet för företagsförsäljning av produkter och tjänster. Enheten ansvarar för marknadsföring och försäljning av telias hela produkt- och tjänsteportfölj gentemot företagskunder i sverige och finland samt multinationella företagskunder i norden. Inom business unit enterprise återfinns enterprise services. Där samlas ett antal nyckelkompetenser, däribland enheten för förvaltning och utveckling av kunder i den operationella fasen som kallas customer service management.

Vi söker nu en ny ledare till ett av teamen inom denna verksamhet som vill fortsätta driva förändring och säkerställa sveriges mest nöjda företagskunder.

Dina arbetsuppgifter

Din huvuduppgift är att coacha och leda ett team av service managers inom enheten customer service management. Målet är att uppnå visionen ”vi skall förtjäna rollen som trusted advisor hos våra kunder och på så sätt bli en tydlig differentiator vid kundernas val av leverantör.

Du förväntas att starkt bidra till enhetens utveckling och samverkan med andra enheter inom telia.

Vem är du? 

Du har erfarenhet att leda och coacha medarbetare och i din tidigare yrkesbana har du en bakgrund med kundnära kontakter t.ex. Inom service management, outsourcing, implementation av projekt eller komplex försäljning. Du har stor drivkraft är prestigelös och brinner för att uppnå önskade resultat. Vidare har du en teknisk kompetens inom telekom och it och det är ett extra plus om du har erfarenhet från outsourcing och att implementera och utveckla komplexa lösningar till företagskunder. Du har en mycket god förmåga att hantera företagskunder, bygga relationer och skapa förtroende.

Vi erbjuder

som ledare för ett av våra team med service managers får du ett utmanande, omväxlande och utvecklande jobb med mycket kundkontakt. Du kommer i många situationer representera telia och skapa många nya relationer, både internt och externt.

Kvalifikationer

• erfarenhet av att leda team
• god kännedom och kunskap om service management
• teknisk kunskap inom telekommunikation och it
• erfarenhet av försäljning och outsourcing är starkt meriterande
• högskoleexamen eller motsvarande

Egenskaper

• prestigelös
• driven
• relationsskapande
• resultatorienterad
• strukturerad

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id608